Trene deg ned i vekt med fysisk aktivitet

Selv om du sikkert har hørt at trening tar gram, mens kosthold tar kilo, når det gjelder å gå ned i vekt, er det på ingen måter “galt” å trene. Tvert imot! For det aller beste er å gjøre begge deler!

FAKTA: I dag er kun 3 av 10 nok fysisk aktive ifølge Helsedirektoratet

Tips og råd for hvordan trening hjelper deg effektivt ned i vekt

 • Størstedelen av kroppens energiforbruk går til å holde kroppstemperaturen oppe og kroppens funksjoner i gang. Noe vi ikke kan påvirke. Den eneste måten vi kan påvirke til et økt energiforbruk, er å øke vår aktivitet gjennom trening og annen bevegelse.
 • Jo bedre kondisjon du har, jo mer kan du ta i når du trener og dermed øke energiforbruket på den tiden du trener.
 • God kondisjon gir god helse og er nøkkelen til å forebygge bl.a. psykiske plager, øke fokus og konsentrasjon, bedre viljestyrken og redusere stress. Det
  forebygger hjerte- og karsykdommer, demens og mange flere av våre store og alvorlige livsstilssykdommer.
 • Om det er lenge siden du sist drev med trening, kan det lønne seg å starte rolig og lytte til kroppens signaler. Ikke start der du var for mange år siden, det kan fort gi både belastningsskader og vondter.
 • Den times gåturen du faktisk går er langt bedre enn den løpeturen du planlegger, men aldri gjennomfører. Den treningen man får til, er alltid den beste.
 • For å gå ned i 1 kilo kroppsfett må du forbruke 7000 kcal. Du må faktisk trene i 14 timer for å forbrenne 1 kilo fett.
 • Ved økt fysisk aktivitet vil kroppens signaler om sult bli sterkere. Den ber om mer mat for å matche økt aktivitet. Er målet å gå ned i vekt, må du også ha fokus på inntaket.
 • For effektivt å komme i bedre form, må man kombinere kosthold og trening. Med regelmessige måltider og et variert kosthold vil du sette kroppen bedre i stand til å yte og på den måten oppnå bedre resultater.
 • De som er helt utrente får stor effekt, men også trente vil få god effekt av å intensivere eller øke treningsmengden (gjelder mosjonister).
FYSISK AKTIVITET: I dag er kun 3 av 10 nok fysisk aktive ifølge Helsedirektoratet.


Les også
: Tren deg ned i vekt med kosthold.

Slik trenes du effektivt ned i vekt med Roede

1. Vi har en metode som virker. Hos oss vil du oppleve et felleskap, støtte og heiagjeng.

2. Du får oppfølging fra en kursleder som hjelper deg med kostholdet og ser hvor mye du er i aktivitet, og som følger deg opp slik at du coaches til sunnere vaner.

3. Du får konkrete tips, råd og økt kunnskap om et variert og sunt kosthold og en balansert livsstil. I Roede duger vanlig mat.

4. Vanetrening og motivasjon er en nøkkel i Roede-metoden. Kursopplegget er basert på det mest solide og beste innen forskning for endringsatferd.

FAKTA: Undersøkelser viser at ut av 9 av 10 som vil ned i vekt, vil 1 av 10 greie det alene. 9 av 10 som kommer til oss lykkes!

5. Moderne digitale verktøy med tilgang til all funksjonalitet i Roede-appen med blant annet 1000 oppskrifter og vår unike kostholdsscore, som daglig veileder og støtter deg i valgene.

6. Vi møter deg ukentlig for best effekt og resultat. Du bestemmer om du ønsker digitale eller fysiske møter som kursløp eller en kombinasjon av disse.

På kurs vil du lære mye mer om hvordan og hvorfor kombinasjonen av endrede kostvaner og fysisk aktivitet gir bedre effekt enn kun én av delene alene.

Vi lover nye vaner som varer

Derfor har vi skreddersydde produkter og løsninger. Prøv oss i 4 uker og se om det er noe for deg. Det er alt du forplikter deg til! På den korte tiden rekker du å gå ned ca. 3-4 kilo, oppleve merkbart mer overskudd og energi. For å kunne love varige endring og nye vaner som varer, blir de aller fleste lenger hos oss.

Derfor har vi nå et fleksibelt medlemsystem med bindingstid på kun 4 møter. Prøv oss og opplev selv de positive endringene. Gå inn på Roede.com og meld degpå! Du kan få full digital kursleveranse, en kombinasjon av digitale og fysiske møter, eller vårt størst produkt som er ukentlige fysiske møter.

Roede – din beste forsikring for en varig sunn helse og et godt liv!

Powered by Labrador CMS