Årets Glutenfrie Bedrift Produsenter 2015

Forestill deg at du blir bedt av læreren din å sitte igjen etter endt time fordi det er noe han, eller hun, ønsker å snakke med deg om… Det kan kile litt

i magen og skape litt uro, ikke sant? Litt den følelsen var det jeg hadde da jeg ble bedt av Cøliakiforeningen å bli igjen etter det årlige Leverandørmøtet hvor alle glutenfrie leverandører er invitert. Litt den følelsen «guri malla, er det noe jeg har gjort feil, noe jeg har glemt, hva i all verden dreier dette seg om?»

Idet jeg fikk overrekt konvolutten med nyheten om at Det Glutenfrie Verksted var kåret til årets Glutenfrie Produsent 2015, ja da kom gledestårene! Tenk deg DEN følelsen når noe du har jobbet med over lang tid, som er en del av din hverdag og dine daglige utfordringer, får en utmerkelse som viser at det ikke bare gjelder for deg, men også for veldig mange andre som er i den samme situasjonen – ja DEN følelsen er bare helt uovervinnelig magisk.

Dette innlegget er jo først og fremst rettet til dere som går på Grete Roede-kurs og ønsker en endring i vekt og helse, og i tillegg har utfordringen med å måtte leve glutenfritt. Jeg tørr påstå at om du velger riktig og er bevisst dine glutenfrie valg så vil du lykkes, i tillegg til at du har muligheten for tett oppfølging og veiledning av flinke kursledere. Gjør det til en enkel og selvsagt del av din «nye» hverdag.

Jeg er hoppende glad, usigelig stolt og ydmyk over denne prisen, og ikke minst er dette en viktig bekreftelse på at Det Glutenfrie Verksted har tilført noe riktig til det glutenfrie markedet. Flere og flere setter pris på at det finnes glutenfrie alternativer basert på mer naturlige råvarer, mindre sukker og mer fiber for et optimalt, glutenfritt kosthold. At miksene i tillegg er økologiske er også ganske enestående.

Begrunnelsen til juryen var som følger:
For sitt smakfulle og hurtigvoksende sortiment av glutenfrie produkter, som i løpet av kort tid er blitt tilgjengelig i et stort antall butikker. Det Glutenfrie Verksted vektlegger kvalitetssikring, og har nå over 13 produkter som er lisensiert og dermed kan merkes med Crossed Grain-merket. Bedriften jobber kontinuerlig med produktutvikling, sortimentsøkning og distribusjon – noe som har gitt gode resultater. Produktene fra Det Glutenfrie Verksted ser delikate og fristende ut både i sin forpakning og som ferdig bakverk!

Denne prisen, i tillegg til alle daglige tilbakemeldinger fra dere som har testet og smakt produktene, gir en fantastisk inspirasjon til et nytt år med nye muligheter.

Monica Hellmann
Det Glutenfrie Verksted

Powered by Labrador CMS