Det er forskjell på å kose seg

Det skal ikke så mye til å gjøre et måltid sunnere. De fleste matretter kan justeres til et sunnere valg med små grep, uten å gå på bekostning av verken smak eller matglede. Endrer du litt på tilbehøret er det ofte nok til å få en mye sunnere og mer næringsrik rett.

Sjekk forskjellen

Bildet over viser to bifftallerkener – begge ser like smakfulle og innbydende ut. Begge metter like godt. Men begge er IKKE like sunne!

Velger du en tradisjonell biff-tallerken med bearnaisesaus og pommes frites får du hele 960 kcal. Drikker du to glass rødvin i tillegg samt avslutter med vaniljeis med peanøtter og sjokoladesaus havner du fort på over 1600 kcal totalt for måltidet. Dette er nesten 3/4 deler av dagsbehovet til en gjennomsnittlig kvinne og langt over halvparten av hva en mann trenger.

Velger du derimot Roedes lørdagsbiff med en stor bakepotet og kesam-dip med urter sammen med en deilig salat starter du ut på ca 530 kcal. Bytter du i tillegg ut det ene rødvinsglasset med ett glass vann og velger en lettere vaniljeis med bær og revet mørk sjokolade til dessert blir totalsummen på bare ca 790 kcal.

Vi lover vi deg 100 % matglede!

Det er ditt valg – velger du Roedes lørdagsbiff sparer du deg selv for mange unødvendige kalorier, og du sparer kroppen din for unødvendig fett og salt.

Hvilke grep vil du gjøre?

Matglad hilsen fra Kari

Powered by Labrador CMS