Roede deltar på Arendalsuka sammen med Klimastiftelsen og Aktivitetsalliansen

Arendalsuka er en årlig nasjonal arena hvor ulike aktører innenfor områdene samfunn- og næringsliv samt politikk møtes for debatt, formidling av et budskap som forhåpentligvis former politikk for nåtid og framtid.

Vi i Roede har deltatt de siste årene og i år er heller intet unntak. Vi skal ha to arrangementer, et i samarbeid med Aktivitetsalliansen og et med Klimatiftelsen.

Klimastiftelsen og Roede sammen om arrangementet – mandag 12. august

Vi kan kalle det en bærekraftig livsstil.

Med følgende tema på agendaen “Hva er sammenhengen mellom livsstil, bærekraft og miljø?” håper vi å formidle et viktig budskap omo at kllima og miljøutfordringene vi står ovenfor er vi nødt til å ta på alvor. Anders Bjartnes fra klimastiftelsen skal snakke om klima og bærekraft. Deretter skal Lis P. Strøm, vår egen Adm. direktør, løfte sammenhengen mellom en sunn livsstil og bærekraft. Sunt kosthold og fysisk aktivitet er bærekraftig både for klima og for kroppen.

Meld deg på vårt arrangement her!

Aktivitetsalliansen og Roede sammen om arrangementet – tirsdag 13. august

Tirsdag 13.8 er det duket for et nytt og viktig tema. Fysisk aktivitet og et smart kosthold har velkjente effekter for helsen. Likevel er vi ikke aktive nok. Denne dagen er derfor temaet: Hvordan kan et smart kosthold og en aktiv kropp bidra til god psykisk helse og en sterk hjerne?”

Vår fagsjef i Roede AS, Kari H. Bugge skal innlede med å snakke om kostholdets betydning for overskudd til en mer aktiv hverdag og hvordan du kommer i gang med dine nye vaner. Anders Grøterud, leder av aktivitetsalliansen skal deretter snakke om hvordan en aktiv kropp bidrar til en sterkere hjerne og hvordan tilstrekkelig fysisk aktivitet er god egenomsorg.

Meld deg på vårt arrangement her!

Hvor og når?

Begge arrangementene vil foregå i tidsrommet 13:30 – 15:00. Adresse for dagen er Stærk & Co AS, Havnegaten 1, 6.etg (Nidarågården). Førstemann til mølla prinsippet gjelder. Begge arrangementene vil streames.

Velkommen skal du være!

Powered by Labrador CMS