Varmende supper og gryter til høstens middager

Hva passer vel bedre enn en  rykende varm suppe eller gryte nå som høsten begynner å ta skikkelig tak.  Det bugner av norske grønnsaker på denne tiden av året og nå er mange av dem på sitt aller beste! Er det noe vi alle trenger å spise mer av så er det næringsrike grønnsaker, og da er supper og gryter en super måte å få i seg mer grønt på.

Perfekt måte å lage et festmåltid på!

Å invitere venner og familie på en deilig suppe eller gryte er spesielt hyggelig å gjøre på kalde og mørke høstdager. Godt planlagt er havlvveis gjennomført, så et godt tips er å lese gjennom oppskriften og finne frem alle ingrediensene en god stund før slik at du har oversikt over alt du trenger til retten. Det krever litt forarbeid med hakking og koking- men når alt har havnet i gryten og får putret og godgjort seg der, er mesteparten av jobben gjort. Du kan også forberede hakking og kutting av ingrediensene litt tidligere på dagen, så slipper du å stresse med det helt opp til du skal begynne å tilberede gryta. Så er det veldig enkelt å servere  alt-i-en-gryte til gjestene, og oppvasken vil heller ikke være den store jobben etter måltidet. Så dette er en perfekt måte å lage et festmåltid på!

Lager du en raus porsjon med suppe eller gryte er det deilig restemat til dagen etter.

Les også:  Varmende supper

Favorittoppskrifter fra Roedekjøkkenet

Her har vi plukket ut noen av mine favorittsupper – og gryter som vi håper du gir deg muligheten til å teste ut:

Supper:

Gryter:

Kos deg med en smakfull suppe eller gryte som både varmer og smaker!  Flere smakfulle oppskrifter finner du på Roedekjøkkenet, til både hverdag og fest!

Matglad hilsen fra Unni

Powered by Labrador CMS