Prosjekt deg selv

Til tross for at mange prøver det – og tror de skal klare det, er det slik at folk flest ikke greier å gå ned i vekt på egenhånd.

Det er mange gode grunner til at vi ikke får det til, selv om det å bli lettere er vårt største ønske. Det mangler ikke på råd om hvordan gå ned i vekt, og heller ikke om trenddietter, kutt ut ditt, kutt ut datt og «slik raser du ned i vekt»-påstander.

Vi ønsker alle en «quick fix»: En pille som mirakuløst kan skru opp forbrenningen, eller å bli slank ved å spise såkalt supermat. Mange tenker at det kan skje mirakler på kroppen av seg selv, uten innsats. Det gjør det ikke!

Du er smart – for du tar tak

Stadig mer forskning viser sammenhengen mellom livskvalitet og kosthold.
Stadig mer forskning viser sammenhengen mellom livskvalitet og kosthold.

Når vi skal begynne å ta andre valg enn vi pleier, er det om å gjøre å ta de riktige valgene. Vi skal velge den maten som gjør oss sunnere, ikke bare slankere. Og vi skal velge den sammensetningen av mat som gjør at kroppen vår jobber mest mulig effektivt, samtidig som vi ikke lever med sultfølelse og må spise kjedelig mat. Og det blir om å gjøre å bevege seg mer, og trene ut fra eget ståsted og egne forutsetninger.

Vi har solid kunnskap og en metodikk som gir dokumenterte resultater. 82 % av de som følger Roede-metoden får sunnere matvaner.

Medlemmene våre blir belønnet. De har bestemt seg for å investere tid og penger på prosjekt seg selv. Denne indre drivkraften og motivasjonen vil samlet gi det beste utgangspunktet for å lykkes. De oppnår målet sitt og kan glede seg over resultatene.

Les også: Det er aldri for sent å få gode vaner.

Sikre deg et langt liv med gode vaner.
Sikre deg et langt liv med gode vaner.

Våre kursledere deler av sin kunnskap gjennom boken som gir vi deg vår hemmelige oppskrift – og du trener på den sammen med oss slik at du får nye vaner som varer.

Gå ned i vekt slik det passer best for DEG

Du bestemmer selv hvordan du vil gjøre det. Du kan gå på kurs der du bor eller velge digitale kurs. De digitale kursene foregår enten på Teams eller via mail. Du kan også velge mellom gruppekurs eller 1 til 1-kurs. Dersom du ønsker å gjøre alt på egenhånd, kan du også gjøre det med appen vår.

Lykke til med prosjekt deg selv.

Det er først når du har meldt deg på et kurs at du velger om du vil gå på Roede Kickstart-meny, eller Roede Balansert-meny, der man går saktere ned i vekt.

Gratis Prøvetime helt uforpliktende

For deg som er ny i Roede og lurer på hva et Roede-kurs går ut på, tilbyr vi en gratis veiledning av våre mest erfarne kursveiledere.
Inkludert App.

Powered by Labrador CMS