Endelig hverdag!

Sommerferien går mot slutten og mange av oss begynner så smått å vende tilbake til hverdagen – forhåpentligvis med fulladede batterier.

Akkurat som jeg ser frem til sommer og ferie, så ser jeg faktisk også frem til høsten. Ikke det at jeg ikke liker å ha ferie, men jeg er egentlig veldig glad i hverdagen også. Og nå er den her snart igjen, med alt som hører med; barn som skal av gårde til skolen, jobb som skal rekkes, timeplaner som skal følges, middager som skal lages i full fart og trening som skal skvises innimellom alt det andre.

Du lurer kanskje på hva det er jeg liker med hverdagen? Det er vel det at den gir en struktur som gjør at jeg blir mer effektiv og dermed rekker mer – mer enn i ferien. Jeg får i større grad gjort det jeg både må og vil. Selv om hverdagene er travle, og til tider hektiske, er det nesten enklere å sørge for de sunne måltidene og finne tid til trening og aktivitet. Innkjøpene er igjen planlagte, måltidene mer regelmessige og kostholdet kanskje mer variert. Nei, jeg vil ikke klage på hverdagen.

Det fine med å komme i gang igjen etter akkurat sommerferien, er at du kan holde litt fast i sommeren selv om ferien er over. Det er fortsatt anledning til å sitte ute og spise, grillmat og lette salater passer fortsatt godt til årstiden, og mange av sesongens råvarer er fortsatt på sitt beste.

La deg inspirere av oppskriftene her i Roede-magasinet, lag noe godt av sesongens ferske grønnsaker eller lag din egen fargerike salsa og server til grillmaten. Salsa passer like godt til fisk som til kjøtt. Og finn tilbake til den gode hverdagsrytmen med sunne middagsretter fra ukemenyen i “Dagens Middagstips”.

Eller enda enklere: Abonner på Roedekassen fra Godtlevert.no å få matvarer og oppskrifter til fire sunne hverdagsmiddager – levert rett på døren.

Med ønske om en matglad sensommer!

Klem Kari,
Fagavdeling Roede AS

Powered by Labrador CMS