Hjelp andre med å få et sunnere liv!

Vi i Roede er alltid på utkikk etter personer som ønsker å jobbe som Roede-veileder og støtte mennesker til en sunnere og lettere livsstil. Er det deg?

Over halvparten av den voksne befolkningen i Norge ønsker seg en sunnere livsstil og lavere vekt. I Roede har vi over 50-års erfaring med å hjelpe mennesker få en lettere tilværelse - med sunne gode levevaner som varer. Hos oss lykkes 9 av 10.

 Vårt slagord er at hos Roede får du nye vaner som varer

Roede er alltid på jakt etter flere som vil bli med i vårt team, og bidra til en sunnere folkehelse. 

Hva ser vi etter i en Roede-veileder?

  • Du skal være interessert i mennesker, fordi det er eneste måte man kan motivere og veilede andre, og formidle kunnskap. 
  • Du trenger ikke nødvendigvis være en fagperson, som PT eller kostholdsveileder. Det er mye viktigere med et brennende engasjement for å hjelpe og støtte andre. 

Vi ønsker fleksible veiledere

Vi leter etter nye veiledere som har stor fleksibilitet i måten de jobber og veileder på. I Roede tilbyr vi både lokale gruppemøter og en-til-en møter samt digitale møter. Vi ønsker at nye veiledere øsnker å holde alle disse møteformene. 

Nye veiledere får en grundig opplæring og blir en del av en oppstartsgruppe. Vårt mål er å bidra til at alle våre veiledere blir faglig dyktige, gode formidlere og motivatorer - samt seriøse forretningsdrivere. For å bli en sertifisert veileder må man gjennomføre og bestå Roede-skolen. Her kreves ingen forkunnskaper. All nødvendig opplæring vil bli gitt. Etter dette er du klar til å holde egne kursmøter.

De aller fleste av våre 100 sertifiserte Roede-veiledere som holder til rundt omkring i Norge, har veilederjobben i tillegg til vanlig jobb, mens noen har det som fulltidsjobb. 

Dette sier noen Roede-veiledere om hva som gjør at de elsker jobben sin:

– Jeg får hjelpe og støtte folk som vil ha et sunnere og lettere liv. Det er en utrolig positiv og givende opplevelse.

– Jeg får utvikle meg selv, reise på felles arrangementer med faglig påfyll og blir kjent med nye mennesker (når den tid kommer at vi kan møtes fysiske igjen).

– Jeg tjener penger samtidig. Det gjør at jeg kan kjøpe meg noe ekstra; – ferie, en bil etc.

– Jobben er veldig fleksibel. Jeg bestemmer selv om jeg vil ha kurs en eller flere dager/ kvelder i uken.

Vanlige spørsmål om å være Roede-veileder:

  • Hva slags foretak må jeg ha? I Roede jobber du som selvstendig næringsdrivende.  Det vanligste er å opprette et enkeltmannsforetak.
  • Hvem står for markedsføringen? Du står selv for markedsføringen av dine kurs og møter, først og fremst gjennom sosiale medier, men du vil få mye innhold, tips og råd fra Roede. 
  • Må jeg gjøre regnskapet selv? Roede-veiledere må gjøre regnskapet sitt selv, men det finnes enkle guider som viser hvordan man går fram og gjør dette. 
  • Kan jeg leve på jobben som Roede-veileder? Ja! Roede har flere veiledere som har dette som sin gode betalte fulltidsjobb. 
  • Kan jeg jobbe hvor som helst i landet? Ja! Roede søker veiledere over hele landet, som også har ønske om å jobbe digitalt. 
  • Jobber jeg helt selv, eller hva slags støtte kan jeg forvente? Ja, du jobber selv, og setter ditt personlige preg og avtrykk på møtene dine, men det er viktig at du følger prinsippene til Roede-metoden (som du vil få god opplæring i) og bruke det faglige stoffet som Roede produserer.
  • Er det noe videreutdanning? Det arrangeres regelmessige møter for faglig utvikling, og årlige kongresser med spennende foredragsholdere, mingling og nettverksbygging med mennesker fra hele Norge.

Er dette jobben for deg? Er du Norges beste livsstilsmentor?

Er du lidenskapelig opptatt av helse, trening, kosthold – og har evne til å formidle med entusiasme? Vil du bli en del av vårt faglige og sosiale fellesskap og gjøre en forskjell i folks liv?

Finner du dette interessant, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

KONTAKT: Ta kontakt med Sven Erik Dahl, Driftssjef i Roede: sven.erik.dahl@roede.com

Powered by Labrador CMS