Vil du jobbe med å støtte mennesker til en sunnere livsstil?

Vi ser etter deg som vil jobbe med å støtte mennesker til en sunnere livsstil.

SUNN VEKT OG SUNNE VANER OPPTAR MANGE. Over halve den voksne befolkningen ønsker seg sunnere livsstil og lavere vekt. I Roede har vi over 45 års erfaring i å hjelpe mennesker til en lettere tilværelse og sunne gode levevaner som varer. Vårt slagord er at med Roede får du nye vaner som varer.

Personlig veiledning er suksessfaktor #1

Undersøkelser viser imidlertid at altfor mange har samme mål, år etter år. De får ikke til å endre de usunne vanene, selv om det var målet. Vi i Roede vet at den aller viktigste suksessfaktoren er å få personlig oppfølging over tid, for det er utrolig vanskelig å endre vaner alene. Det er noe av det vanskeligste vi mennesker gjør. Men det positive er at det er mye enklere med god oppfølging og sammen med andre. Det er nok mye av nøkkelen til at Roede har eksistert så lenge.

Vi leter etter engasjement

Det er lettere sammen, gruppetilhørighet er veldig positivt i en endringsprosess!
Det er lettere sammen, gruppetilhørighet er veldig positivt i en endringsprosess!

De aller fleste av våre 160 kursledere som holder til rundt omkring i Norge har kurslederjobben i tillegg til vanlig jobb, mens noen har det som fulltidsjobb. Det er altså helt opp til deg selv. De folkene Roede leter etter er ikke nødvendigvis fagfolk (selv om de også er velkomne).

Det er mye viktigere med et brennende engasjement for å hjelpe og støtte andre.

Roede-kursleder, livsstils Coach og PT, Nicole Bekkeseth, her i arbeid med sine nettkurs.
Roede-kursleder, livsstils Coach og PT, Nicole Bekkeseth, her i arbeid med sine nettkurs.

– “Jeg kommer i kontakt med mange mennesker og det å få ta del i andres mestringsfølelse og personlige utvikling gir meg en stor glede og drivkraft” “Etter 5 år i Roede har jeg gått fra å drive det som en hobby til å kunne leve av det. Interessen for mat, trening og livsstil er blitt noe jeg gjør profesjonelt. Veldig gøy, sier Roede-kursleder Nicole Bekkeseth”.

De vi ser etter må være interessert i mennesker, for bare sånn kan man motivere, veilede og formidle kunnskap ut fra den enkeltes ståsted. Dette har vi gjort i mange år, og det bidrar nok til at vi oppleves seriøse og solide der ute. Det vi også legger stor faglig vekt på i sertifiseringsløpet, er å støtte mennesker i endring. Altså mer fokus på mentale strategier, for hadde det vært sånn at vi mennesker ville tatt til oss rådene vi fikk fra myndighetene, ville det ikke ha vært behov for oss. Og vi ville ikke hatt en så stor del av befolkningen som slet med overvekt og så få som følger rådene.

Vi søker kursledere flere steder i landet

  • Nye kursledere får grundig opplæring og blir en del av vår oppstarts gruppe. Vårt mål er å bidra til at alle våre kursledere blir faglig dyktige, gode formidlere og motivatorer samt seriøse forretningsdrivere.
  • For å bli en sertifisert kursleder, og for å få holde Roede-kurs, må man gjennomføre og bestå Roede-akademiet sitt trinn 1 og 2. Her kreves ingen forkunnskaper. All nødvendig opplæring vil bli gitt.
  • Det arrangeres regelmessige workshops for faglig utvikling.
  • Det arrangeres årlige kongresser med spennende foredragsholdere, mingling og nettverksbygging med mennesker fra hele Norge.

Våre salgs- og utviklingsssjefer har tett og nær kontakt med våre kursledere, og når de spør dem om hva som gjør at de elsker jobben sin, kommer disse svarene:

– Jeg får hjelpe og støtte folk som vil ha et sunnere og lettere liv. Det er en utrolig positiv og givende opplevelse.

– Jeg får utvikle meg selv, reise på felles arrangementer med faglig påfyll og blir kjent med nye mennesker (når den tid kommer at vi kan møtes fysiske igjen).

– Jeg tjener penger samtidig. Det gjør at jeg kan kjøpe meg noe ekstra; – ferie, en bil etc.

Vi skal støtte stadig flere kvinner og menn i å ta sunnere valg med glede!

– Jobben er veldig fleksibel. Jeg bestemmer selv om jeg vil ha kurs en eller flere dager/ kvelder i uken.

Dette er kurslederjobbene vi har behov for:

  • Lokale kursledere der du bor for Roede-gruppemøter og 1 til 1 kursmøter.
  • Nettkursledere for veiledning og skriftlig formidling av vår nye og moderne nettkursmodul, et unit 1 til 1 tilbud.
  • Aktiv kursledere for gruppekurs som gjerne har en PT-bakgrunn, er sporty og interessert i og har kunnskap om trening.

Som ny kursleder får du grundig opplæring og blir en del av vår oppstarts gruppe. Vårt mål er å bidra til at alle våre kursledere blir faglig dyktige, gode formidlere og motivatorer samt seriøse forretningsdrivere. Regelmessige workshops for faglig utvikling tilbys jevnlig.

Roede sin visjon

I Roede jobber vi med folks helse og livskvalitet. Vi hjelper og støtter mennesker som ønsker å føle seg bedre og se bedre ut for seg selv, og som investerer i helseforebyggende tiltak nå og i fremtiden.

Er dette jobben for deg?

Er du Norges beste livsstilsmentor?

Er du lidenskapelig opptatt av helse, trening, kosthold – og har evne til å formidle med entusiasme? Vil du bli en del av vårt faglige og sosiale fellesskap og gjøre en forskjell i folks liv?

Finner du dette interessant, ta kontakt for en uforpliktende prat.

KONTAKT: Ta kontakt med Vibeke Bast Fritzon, Salgs- og utviklingssjef nye kursledere i Roede, eller hovedkontoret på telefon 66 98 32 00. Se mer info om hva vi kan tilby eller last ned vår rekrutterings-brosjyre her: https://www.roede.com/artikkel/roede-teamet

Powered by Labrador CMS