Oktoberfest på Klæbu Treningssenter

I helga fikk jeg gleden av å være med å kickstarte høst- og vintersesongen på Klæbu Treningssenter. Arrangementet fikk navnet Oktoberfest, og var uten tvil en type oktoberfest jeg gjerne vil ha mer av.

Jeg ledet både en spinning- og styrkeøkt i ekte Roedestil. I tillegg fikk jeg holde et lite inspirasjonsforedrag, mens deltakerne kosa seg med sunn lunsj.

Forberedelsene i forkant av oktoberfesten.

Jeg syns det er UTROLIG gøy å være spinninginstruktør

Før sommeren fikk jeg være spinningmodell for Grete Roede – kjempegøy!

Selv om det er veldig stas å lede en gruppe Roede Aktiv Spinning hver mandag, er det noe helt eget når man får lov å være gjesteinstruktør på Oktoberfest i hjemkommunen. På lørdag var salen full av noen kjente og noen ukjente trønderfjes og motivasjonen var til å ta å føle på. Jeg fikk inntrykk av at deltakerne var supergira, noe som smitter over på meg så klart:-)

Neste del av programmet var styrketrening

Jeg er sertifisert Roede Aktiv Stram-opp instruktør og ledet Stram-opp kurs for noen år siden. Jeg syns det er VELDIG STAS å få lov å veilede andre i hvordan man skal få best mulig utbytte av en styrkeøvelse, likevel skal jeg innrømme at jeg var litt spent før jeg satte i gang styrkeøkten. Det er som sagt noen år siden jeg ledet en såå stor gruppe som på lørdag. Etter 45 minutter med hard og effektiv styrketrening var det på tide med litt lunsj og “underholdning” i form av Motivasjonsforedrag.

Har du noen gang tenkt over hvor mange kosedager du har i løpet av en uke? Er det flest hverdager eller flest kosedager?

Både spinning, styrke og foredrag sto på agendaen på oktoberfesten:-)

Jeg er så glad for at daglig leder på Klæbu Treningssenter, Helle Lundereng, booket meg både for trening og foredrag. Jeg elsker å være aktiv og sporty, men samtidig vet jeg hvor viktig det er å gjøre noen sunne matvalg i en hektisk hverdag. Foredraget gikk ut på å gi deltakerne en forståelse av hvor lett det er å la seg lure av størrelsen på porsjoner. Matmengden, størrelsen på godteriposen, størrelsen på tallerkenen osv. Jeg snakket også en del om hvordan den norske “KOSEKULTUREN” har utviklet seg.

I starten av min presentasjon ba jeg om at deltakerne skulle være aktive i samtalen, stille spørsmål og komme med sine erfaringer, og trønderne skuffet ikke. Masse herlige kommentarer og spørsmål – TAKK FOR ENGASJEMENTET!

Hvorfor lykkes man med sin endringsprosess på Roedekurs?

Hvorfor lykkes man med sin endringsprosess på Roedekurs?

Håper at alle som deltok på Oktoberfesten fikk en dose ekstra motivasjon både til å starte/fortsette med trening, bli enda flinkere til å ta aktive valg i hverdagen og gjøre noen smarte og sunne kostholdsvalg i tiden fremover. Vi vet alle hvor utfordrende det kan være å ta de sunne valgene når samfunnet hjelper oss litt i den andre retningen. Trenger du hjelp med å endre din livsstil er det bare å ta kontakt med meg eller andre kursledere i Grete Roede.

Ønsker du å gå på kurs i Trøndelag er disse damene klare for å hjelpe deg

Takk til Klæbu Treningssenter, Grete Roede og fantastiske deltakere!

Jeg kommer tilbake:-)

Smil fra Kristine

Powered by Labrador CMS