Kursleder i koronakarantene

Umiddelbart satte jeg i gang, med å sjekke ut, og rette meg etter gjeldende lover og regler.

Når treningssenteret ble stengt, så tok jeg og guttene i bruk andre muligheter for fysisk aktivitet. Det var “innafor” da dette bildet ble tatt. Jeg går fortsatt turer – men da på steder der det ferdes mye mindre mennesker. Med god avstand til de få jeg treffer på.

Heldigvis bor vi i Norge, og de fleste av oss vil nok komme oss gjennom dette. Jeg er likevel ikke alene om å være litt bekymret nå om dagen, og for min del, spesielt med tanke på mitt eget levebrød.

Jeg lar likevel ikke bekymringene ta overhånd, og trøstespising har jeg i hvert fall ikke tenkt å la slippe inn igjen i livet mitt. Jeg kan uansett ikke impulsivt gå på butikken og handle på noen dager enda.

Mange setter også sin nye og sunnere hverdag på pause når de kommer i situasjoner som dette. Litt inngrodde og gamle tankemønster som “Jeg fortjener dette nå!” og “Nå kan jeg jo bare gi opp – jeg får jo ikke trent en gang!” – kan snike seg inn i tankemønstrene våre igjen.

Her må du bare vise deg som sjefen min venn. Ikke gi opp nå, men hold fokus – så kommer vi oss helskinnet gjennom denne spesielle tiden også.

Her kommer noen gode tips til deg fra meg:

What to do

Er du i karantene, så kan du lese mange inspirerende innlegg på vår blogg, Roede-magasinet.

Bruk en strikk til hjemmetrening. Kanskje kan du få en venn som ikke er i karantene å kjøpe til deg, og henge den i en pose på døren?

Pass på at du har sunn og god mat i hus. Å spise variert og næringsrikt, hjelper immunforsvaret ditt. Skriv en handleliste, og ring en venn som ikke er i karantene.

Spis sunt!

Kvitt deg med snoperiet. Sjokolade og lignende bør ikke ligge i skapet når dagene blir lange!

Bak! Jeg har baket deilige, sunne rundstykker i dag! Kan tipse om over 1000 varierte og sunne oppskrifter i Roede-kjøkkenet.

Mange oppskrifter på Roede-kjøkkenet.. om du har indegriensene liggende!

Beveg deg litt hver dag. Mye kan gjøres inne (blant annet WEBTRENING), og har du mulighet så kan du gå turer litt utenfor allfarvei utendørs. Hold god avstand til andre! Følg med hos Folkehelseinstituttet med tanke på gjeldende lover og regler: https://www.fhi.no

Lek med barna. Masse. Her kan du få gode øyeblikk og tid med de du er aller mest glad i.

Livet vil gå sin gang. Vi som jobber for å ta vare på oss selv, må alltid ha et åpent sinn og våkent blikk. Er du i prosess, og går på kurs hos oss, så jobbes det iherdig med å finne løsninger som er gode for både deg som er kursdeltaker og oss som er kursledere.

Det viktigste av alt er: Hold fokus på prosessen din gjennom korona-krisen. Ikke gi slipp på drømmen din om å ha det godt, lev sunt og ha en frisk og rask kropp. Bruk oss som er kursledere via de kanalene vi har tilgjengelig for dere. Heia oss!

Hilsen Charlotte

.fusion-fullwidth.fusion-builder-row-4 { overflow:visible; }

For en surrealistisk hverdag som har falt ned i hodet på oss alle! I skrivende stund, sitter jeg i karantene på dag 2. Dette etter at nye og  tilbakevirkende regler trådde i kraft, nesten en uke etter at jeg landet på Flesland etter weekendtur til København. Dette ble jeg gjort oppmerksom på, i det jeg var på vei opp trappene i Stoltzekleiven, sammen med “mine” gutter på lørdag.

Powered by Labrador CMS