Luke 10 – Gående utfall

Jeg håper dere alle fikk til gårsdagens øvelse SKRÅ

Dagens øvelse er: GÅENDE UTFALL!

Denne øvelsen har jeg selv gjort masse av på treningsstudio, bak barnevogn eller ute på tur med Aktiv-gruppa mi. Den er super effektiv på rumpe og lår, og kan gjøres av alle uansett kroppsform. Jo tyngere du er jo mer utbytte får du av øvelsen. Men dersom du ønsker mer tyngde kan du ta på deg en tung sekk, holde manualer i hendene eller bære med deg noe tungt slik at du får mer tyngde på overkroppen.

Stå med samlede ben og sett armene i siden. Løft det ene benet, og gå framover. Når benet treffer gulvet bremser du

bevegelsen til kroppen er i dyp posisjon.

Overkroppen skal være rett. Trykk ifra og gåvidere til et nytt steg. Knekontroll og nøytral rygg er viktig gjennom hele bevegelsen. Pass derfor på å plassere beiner litt foran kneets posisjon slik at du ikke overbelaster kneet.

Jeg viser dere gjerne øvelsen fra siden også, slik at alle henger med her Du starter altså ved å sette en fot foran deg i et langt skritt..

Bøy så bakerste kne ned i gulvet (hele kroppen senkes ned)..

… press så ifra med bakbeinet og løft deg frem..

… til du havner i utgangsposisjonen. Denne kan du gjøre videre der du har plass hjemme, langs en vei ute, mellom pultene på kontoret eller der du måtte befinne deg. Ta dype gående utfall på hvert bein, som da skal gjentaes i tilsammen 3x10runder.

Husk å enten kommentere under innlegget her med «gjennomført» når du har gjennomført øvelsen, legg en kommentar «gjennomført» på Facebook under linken eller tag et bildet på Instagram med #styrkekalender #roede og @linephoto for å være med i trekningen av dagens vinnerlodd. Vinneren kåres i morgen.

Lykke til folkens!

SIT-UPS  og kjenner det litt i magen i dag?

Powered by Labrador CMS