Luke 18 – Båten

Jeg håper dere alle fikk til gårsdagens øvelse Bulgarsk utfall og kjenner det litt i rumpa/lårene i dag?

Gårsdagens heldige luke-vinner er: Sandra Bråthen og vil få et lodd i konkurransen i hovedpremien, en herlig goodiebag med mye kult stæsj fra både Abilica og Roedebutikken som trekkes på juleaften. Dersom du har lyst til å vinne i dagens adventsluke, så må du følge instruksjonene i dette innlegget. 

Dagens øvelse er: BÅTEN!

Dette er en utfordrende og statisk øvelse som styrker balanse og magen din. Konsentrer deg om å holde en stabil rygg/mage (kjerne) og hold ryggen rett med en stolt holdning i brystkassa.

Sitt på en matte med bøy i hofter og knær. Løft føttene fra matten og len overkroppen bakover. Armene holdes strake og rett frem. Hold posisjonen i 20-60sek før du hviler og gjentar 2 ganger til.

Du kan også holde den litt lavere, da er det tøffere!

For dere som nettopp har født eller sliter litt med magemusklatur/bekken så vil jeg råde dere til å heller i denne luken fokusere på “Knipeøvelser” og fokus på å styrke den indre musklaturen, dersom dette blir for krevende. Eventuelt kan dere ta en kikk på de øvelsene jeg allerede har liggende ute i “Lines styrkekalender” her!

Husk å enten kommentere under innlegget her med “gjennomført” når du har gjennomført øvelsen, legg en kommentar “gjennomført” på Facebook under linken eller tag et bildet på Instagram med #styrkekalender #greteroede og @linephoto for å være med i trekningen av dagens vinnerlodd. Vinneren kåres i morgen.

Lykke til folkens!

Powered by Labrador CMS