Luke 20 – Supermann

Jeg håper dere alle fikk til gårsdagens øvelse Step m/strikk og kjenner det litt i lår/legg i dag?

Dagens øvelse er: SUPERMANN (diagonalstrekk)!

Dette er en enkel men effektiv ryggøvelse som man må huske å gjøre i samspill med sit-ups. Her trener du rygg, rumpe, bryst, biceps og lår. Med andre ord en allsidig styrkeøvelse som de fleste kan få til. Nå har det vært en del krevende øvelser de siste dagene, så da kan det være oki med en som ikke er så altfor slitsom.

Stå på alle fire med hodet i forlengelse av overkroppen. Stram opp og stabilisér mageog korsryggregionen. Strekk vekselvis den ene armen og det motsatte beinet til de er en forlengelse av kroppen.

Hold denne supermann stillingen litt – hvor du kniper i rumpe og mage…

….før du slipper opp og fører albue og kne sammen mot midten under magen og gjenta øvelsen (uten pause) i 10 repetisjoner på hver side av kroppen. Gjenta i 2 runder til. Da ender du med 3×10 repetisjoner på hver side av kroppen.

Husk å enten kommentere under innlegget her med “gjennomført” når du har gjennomført øvelsen, legg en kommentar “gjennomført” på Facebook under linken eller tag et bildet på Instagram med #styrkekalender #roede og @linephoto for å være med i trekningen av dagens lodd til hovedpremien som trekkes på juleaften!!

Lykke til folkens!

Innlegget Luke 20 – Supermann dukket først opp på Line Gåsland.

Powered by Labrador CMS