Luke 22 – Gummi-tarzan

Jeg håper dere alle fikk til gårsdagens øvelse Wheel og kjenner det litt i rumpa i dag?

Dagens øvelse er: Gummi-tarzan (gående med rubberbands)!

Jeg digger jo disse rubberbandsene fra Abilica og vil derfor igjen vise en god øvelse med disse gummistrikkene. Alternativ øvelse her er i dag og gå i trapper (sidelengs) gjerne over flere trinn!

Men om du har strikker tilgjengelig, så har jeg en god øvelse her på lur. Stå med enten 1 eller to trikker rundt lår/legg for å skape motstand i stegene dine.

Ta et godt steg til siden hvor du jobber i mot strikkens motstand.

Kontroller så steget tilbake til utgangsposisjonen og gjenta på andre siden.

Strekk også der ut beinet og før tilbake til midten. Da har du gjort 1 repetisjon. Denne skal så gjøres 3×10 repetisjoner, som før.

Om du ikke har en strikk, så utfordrer jeg deg til å ta samme øvelse men legge til et knebøy (se luke 5 med et hopp). Da vil du få en god variasjon og samtidig en øvelse som jobber med beina. Alle monner drar, men med strikker slik som disse «rubberbandsene» så vil du få mye med motstand og effekt av øvelsen. Men om du legger på vekt på skuldrene eller jobber deg sidelengs opp en trapp, så vil jeg tro at beina får kjørt seg rett før jul uansett!

Husk å enten kommentere under innlegget her med “gjennomført” når du har gjennomført øvelsen, legg en kommentar “gjennomført” på Facebook under linken eller tag et bildet på Instagram med #styrkekalender #roede og @linephoto for å være med i trekningen av dagens lodd til hovedpremien som trekkes på juleaften!!

Lykke til folkens!

Innlegget Luke 22 – Gummi-tarzan dukket først opp på Line Gåsland.

Powered by Labrador CMS