Luke 7 – Stolen

Jeg håper dere alle fikk til gårsdagens øvelse Omvendt rygghev på bord og kjenner det litt i baken/rygg i dag?

Dagens øvelse er: STOLEN

Dette er i utgangspunktet en statisk øvelse som du skal holde stabil under hele settet. Det vil si at du skal prøve å holde stolen i 1 min (60sek) som skal gjentas tilsammen 3 ganger. Denne øvelsen jobber med bakside lår, rumpe og forside lår.

Stå med ryggen mot veggen og plasser beina et stykke ifra den. Gå ned i sittestilling og hold denne posisjonen. Du skal holde posisjonen til du merker at du begynner å stivne i lårene. Hvil tilsvarende.

Som du ser så holder jeg hendene på lårene, men du kan utfordre deg selv ved å holde hendene på brystet.

Fokuser på å holde beina i en 90 graders vinkel i kneet og tilsvarende i hoften. Det er ser ut som du sitter på en stol, derav navnet på øvelsen.

Her kan det være morsomt å se hvor lenge du klarer å stå, men prøv å sikte mot 1 minutt! Dersom du klarer kortere, så er det også greit! Men det skal svi litt i musklaturen under denne øvelsen. Hold så lenge du måtte ønske å gjenta da 3 runder. Denne øvelsen kan du utvikle deg raskt på, så her kan øvelse gjøre rask mester.

Husk å enten kommentere under innlegget her med “gjennomført” når du har gjennomført øvelsen, legg en kommentar “gjennomført” på Facebook under linken eller tag et bildet på Instagram med #styrkekalender #roede og @linephoto for å være med i trekningen av dagens lodd til hovedpremien som trekkes på juleaften!!

Lykke til folkens!

Innlegget Luke 7 – Stolen dukket først opp på Line Gåsland.

Powered by Labrador CMS