Luke 8 – Push-ups

Jeg håper dere alle fikk til gårsdagens øvelse Stolen og kjenner det litt i rumpa i dag?

Dagens øvelse er: PUSH-UPS!

Jeg tror alle frykter denne øvelsen litt, særlig vi som er litt svake i overkroppen. Men det er og blir en basisøvelse som trenger bryst og triceps bra Her har vi 2 varianter, både på tær og på knær.

Stå på føtter og hender med en strak fiksert kropp. Ha mer enn skulderbreddes avstand mellom hendene. Senk kroppen ned mot gulvet og press opp. Dette var 1 repitisjon som du tar 10 ganger og gjentar i tilsammen 3 set!

Prøv å se ned mot gulvet når du gjennomfører denne øvelsen slik at nakken får hvile litt.

Om du ønsker en litt enklere versjon (men helt sikkert utfordrende nok for de fleste) så kan du ta tilsvarende øvelse på knærne. Du plasserer da knærne litt bakover (altså ikke rett under hofta) slik jeg gjør på bildet og presser brystet ned.

Kontroller både øvelsen ned og opp slik at du jobber begge veier og får maks utbytte av øvelsen. Tenk litt som du gjorde på luke 2 «planken« at rumpa holdes lav gjennom hele øvelsen.

Husk å enten kommentere under innlegget her med “gjennomført” når du har gjennomført øvelsen, legg en kommentar “gjennomført” på Facebook under linken eller tag et bildet på Instagram med #styrkekalender #roede og @linephoto for å være med i trekningen av dagens lodd til hovedpremien som trekkes på juleaften!!

Lykke til folkens!

Innlegget Luke 8 – Push-ups dukket først opp på Line Gåsland.

Powered by Labrador CMS