– Bli en kalorivinner du også!

Dette er en glad historie om hvordan Roede-metoden har gitt meg et bedre og lettere liv.

Kort fortalt har jeg deltatt på flere og ulike typer kurs opp gjennom årene, og jeg har alltid gått ned i vekt, blitt fornøyd og hatt dyktige kursholdere. Jeg har også i perioder opplevd at kilo har kommet snikende tilbake, men kursene har totalt sett gitt meg kompetanse i metoden, og gir meg i dag muligheten til å ta kontrollen over vekten.

Denne høsten, 2022, bestemte jeg meg: «Nå skal jeg ned i vekt, mye ned! Og jeg skal ikke opp igjen!»

Vokste fram en “trass” i meg

I august i fjor startet jeg på et drop-in kurs, som er kurs på bare 10 minutter, hos Roede-veileder Arnhild S. Ueland. Vekten viste da over 78 kilo.

Etter dette første møtet vokste det fram en enorm «trass» i meg. Kurslederen virket oppriktig interessert i prosjektet mitt, og jeg fikk utdelt et menykort med «kickstart». Jeg skulle spise 1000 kalorier per dag.

Les mer om Kickstart her

Dette har jeg vedlikeholdt til i dag, og vekten er per dags dato 63 kilo. Snart er jeg der jeg skal være, og det kjennes fantastisk!

Ta kontroll!

Hva er rådene fra meg?

Prøv å få fram «protesten» i deg selv, ta kontroll over kiloene, og gi slipp på mat-tankene! Det trenger ikke gjøre vondt å føle seg litt sulten, kjenn heller på følelsen av at det skal gjøre deg godt. For hver dag som går kan jeg nå smile, føle meg mer vel og jeg kan hente fram kostbare klær fra skapet som nå passer utmerket!

For meg har Roede-metoden vært en suksessfaktor. Jeg har fått små, enkle råd av kursveleder på hvert møte vi har hatt, og dette har jeg husket godt på, og tatt med meg den påfølgende uken.

Jeg har positive erfaringer med faste rutiner hver dag, der knekkebrød, gode og magre pålegg samt masse grønnsaker til middag inngår som en stor del av kostholdet.

Jeg veide alltid middagen. Det er mange flotte og gode Roede-oppskrifter som jeg anbefaler å bruke. På kveldstid koste jeg meg gjerne med en kopp Confecta lett-sjokoladedrikk, og litt grønt.

Jeg trener regelmessig og går turer, og søvnen min er blitt mye bedre. Alt dette gir meg til sammen mer overskudd og økt livskraft i en travel hverdag, der jeg jobber mye og har en lederstilling.

Til slutt vil jeg rett og slett si: Jeg har vunnet over kiloene med Roede-metoden! Bli en kalorivinner du også!

Hilsen Nina

Powered by Labrador CMS