Det er helt rått, alt er lettere!

Jeg hadde lenge tenkt på å gå ned i vekt. Som frisør står jeg hele dagen, og etter hvert som vekten økte kjente jeg dette godt i beina.

Hei! Jeg heter Hege Velta, er 40 år og kommer fra Lommedalen. Det som var utslagsgivende for å gå ned i vekt var da jeg ikke lenger syntes det var hyggelig å kjøpe klær.

Den gang spiste jeg masse pasta, ris og poteter, og jeg spiste bare når jeg hadde tid. Ved en utskeielse tenkte jeg: Ja, ja, nå som jeg har skeiet ut en gang kan jeg like gjerne fortsette.

Elsker konseptet

Jeg meldte meg på Grete Roede-kurs, og lærte meg raskt å elske konseptet. Man kan spise alt og det er lett å forholde seg til. Jeg lærte også at jeg ikke trengte å stresse ned i vekt, og at dette ikke er bra. Jeg klarte å leve underveis, uten å ha dårlig samvittighet.

Nå er hverdagen blitt mye enklere og det er mye lettere å stå. Før hadde jeg smerter under beina, men det har jeg ikke mer.

Jeg har alltid vært aktiv, men har først nå forstått at det ikke bare er trening som skal til for å gå ned i vekt.

Og kanskje best av alt: Jeg får ikke dårlig samvittighet når jeg skeier ut. Da bare starter jeg på nytt igjen dagen etter.

Min livsstilsvalg er nå: Leve på Grete Roede-vis i ukedagene, og i helgene tillater jeg meg å kose meg litt. Jeg klarer å hente meg inn igjen, og har god kontroll på hva jeg spiser. Jeg drikker masse vann og spiser mye mer regelmessig.

Powered by Labrador CMS