Jeg er viktig, tenkte Carina

Carina Bergli (44) begynte på kurs hos meg da hun innså, som mange av oss gjør med alderen, at de ekstra kiloene kom snikende på. Hun hadde lagt på seg

6-8 kilo de senere årene, og dette trivdes hun veldig dårlig med. Flaks for Carina at mannen hennes oppmuntret henne til å ta tak.

Jeg vet hun var litt nede da hun meldte seg på siden hun hadde gått på kurs før, men hun bare visste at hun måtte ta tak.

På kurs fortalte hun meg at det hun likte med opplegget til Grete Roede er den sunne og gode maten, mange måltider om dagen, at hun aldri er sulten, at hele familien kan spise maten og alt søtbehovet forsvinner. Dette syns Carina var så deilig!

Hun fortalte ikke til noen at hun gikk på kurs de første åtte ukene. Carina følte seg liten som ikke hadde mestret dette selv og som trengte hjelp. Jeg syns det er så flott det hun forteller meg nå:

– Det viktigste jeg lærte er å tenke at jeg selv er viktig.

En EGEN PLAN

Så hva gjør nå Carina for å få til dette? Jo, det skal jeg fortelle: Det første hun gjør er å få en oversikt over hele måneden, for da kan hun for eksempel bestemme seg for å hoppe over kake i en eventuell bursdag. Hun setter opp en treningsplan som harmonerer med resten av familien, og understreker at barna selvfølgelig også trenger en del oppfølgning på aktiviteter og lekser. Dette legges også inn i planen.

Jeg sier bare copy paste! Alt handler om planlegging.

Målet hennes videre er å holde vekten og holde på treningen. Og fortsette å kose seg med god samvittighet. Derfor veier hun maten innimellom, hun fokuserer på å spise sunne matvarer, hun planlegger hver uke, går på Hold Vekten-kurs og får tips fra Roede-bøkene.

Det morsomme er at Carina hadde et mål om å komme inn en kjole som betyr mye for henne. Nå er kjolen for stor! Selv sier hun: Pytt, pytt, jeg har mer energi og er fornøyd.

Er det din tur nå?

Les flere solskinnshistorier her

Her kan du også melde deg på kurs: Trykk her

Powered by Labrador CMS