Jeg gikk på kurs i 3-4 år uten stopp

Hei! Mitt navn er Stine Jørgensen Lauritsen. Jeg er 32 år gammel, og kommer fra Rælingen.

Her skal jeg fortelle litt om reisen jeg har hatt med Grete Roede, som startet da jeg veide 64 kilo mer enn jeg gjør i dag. Den gangen klarte jeg ikke sykle ned hele Alexander Kiellands gate uten å stoppe. Jeg var relativt ulykkelig, og følte meg fanget i min egen kropp. Mens nå er jeg mye lykkeligere. Ikke bare fordi jeg er tynnere, men jeg har fått tilbake både kroppen min, og livet mitt. Nå løper jeg flere kilometer uten problemer.

Da jeg begynte på Grete Roede-kurs hadde jeg gått ned 20 kilo på egenhånd. Men så klarte jeg ikke motivere meg lenger, og meldte meg da på Maxi-kurs hos Roede-kursleder Siri Rambøl Svensen. Jeg gikk på kurs i 3-4 uten stopp. Jeg nektet å gi meg!

Ingen kortvarig prosess

Men kiloene raste ikke av, så det har verken vært en enkel eller kortvarig prosess. Men da er det ekstra stas å ha fått prisen Årets kvinnelige Roede-ambassadør, som jeg nettopp mottok. For da har innsatsen min blitt lagt merke til. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle ende opp med en slik pris!!

Jeg nektet å gi meg underveis. Ofte så “våknet” jeg opp etter et dypdykk i godteskålen, og da reiste jeg meg igjen og plutselig ble det færre og færre tilfeller av ukontrollert spising. Mat er fortsatt en kamp, og det er nok noe jeg må innfinne meg med resten av livet. Men forskjellen på 2010-Stine og 2016-Stine er at hvis jeg sklir ut på kosten nå, så henter jeg meg inn igjen! 2010-Stine ville fortsette å skli ut.

Det har vært viktig for meg å finne et kosthold jeg kan leve med resten av livet.

Dette bildet er tatt på årets Roede-pris fest, der jeg fikk utdelt prisen Årets kvinnelige Roede-ambassadør.
Roede-metoden er blitt en livsstil
Da jeg ble gravid med mitt første barn var jeg veldig redd for å gå opp mange kilo. Men det gjorde jeg heldigvis ikke. Jeg gikk kun opp 5 kilo!! Jeg fortsatte å gå på kurs etter endt svangerskap. Så ble jeg gravid igjen. Da sluttet jeg på kurs, og utrolig nok var vektoppgangen i dette svangerskapet omtrent ingen ting. Roede-metoden er blitt en livsstil!
Det er viktig for meg at barna våre ikke skal falle i samme felle som meg! Jeg vil være et godt forbilde for dem, og gi dem en aktiv og sunn barndom. Tenk hvor tungt det hadde vært å være småbarnsmamma som mitt “gamle jeg”!
Dette bildet er tatt på årets Roede-pris fest, der jeg fikk utdelt prisen Årets kvinnelige Roede-ambassadør. Roede-metoden er blitt en livsstil Da jeg ble gravid med mitt første barn var jeg veldig redd for å gå opp mange kilo. Men det gjorde jeg heldigvis ikke. Jeg gikk kun opp 5 kilo!! Jeg fortsatte å gå på kurs etter endt svangerskap. Så ble jeg gravid igjen. Da sluttet jeg på kurs, og utrolig nok var vektoppgangen i dette svangerskapet omtrent ingen ting. Roede-metoden er blitt en livsstil! Det er viktig for meg at barna våre ikke skal falle i samme felle som meg! Jeg vil være et godt forbilde for dem, og gi dem en aktiv og sunn barndom. Tenk hvor tungt det hadde vært å være småbarnsmamma som mitt “gamle jeg”!

Tok grep med mannen min

Jeg har vært overvektig store deler av livet, men i 2010 bestemte mannen min og jeg oss for å gjøre noen grep. Jeg var nok det største “problemet”, men jeg hadde aldri klart det uten hjelp fra mannen min. Og jeg lyttet til kurslederen min, og begynte å trene. De siste årene har jeg trent 3-4 ganger i uken, og to av øktene er med PT.

Powered by Labrador CMS