Sunt kosthold og trening var det absolutt siste jeg tenkte på

Hei! Jeg heter Erik Bøhren, er 23 år, og kommer fra Oslo. På min reise med Grete Roede har jeg gått ned 30 kilo, og her vil jeg fortelle litt om hvordan

dette skjedde.

Da jeg for en tid tilbake studerte film i Stavanger gikk mesteparten at tiden med til studiearbeid, film og dataspill. Noen dager kunne jeg sitte i ni timer og redigere film. Det ble mye pizza, redbull, cola og ferdigmat. Sunt kosthold og trening var det absolutt siste jeg tenkte på!

Da jeg returnerte til Oslo etter at studiene var over, innså jeg hva som hadde skjedd, jeg hadde 30 ekstra kilo på lasset.

Jeg endte på Grete Roede-kurs fordi noen andre i familien hadde gått på Roede-kurs, så jeg ble anbefalt dette. Jeg meldte meg på. Det var litt rart i starten, men jeg skjønte fort at jeg hadde tatt et godt valg siden Roede-metoden handler om å gå gradvis ned i vekt over en lengre periode.

Meg til venstre…
Tenker over hva jeg spiser
I løpet av fire kurs gikk jeg ned 30 kilo. Det viktigste jeg har lært er å tenke over hva jeg spiser. Og så har jeg lært meg å prøve nye ting. Jeg hadde et rimelig begrenset spekter av mat før jeg begynte på Roede. Det er en av årsakene til at jeg gikk opp så mye, tror jeg.
Målet mitt var å gå ned 30 kilo, jeg følte dette var et symbolsk tall. Nå som jeg har klart det ønsker jeg å gå ned bitte litt til for å komme meg under 100 kilo. Men det er ikke like viktig som de 30 første kiloene.
Hvis du lurer på hva mitt viktigste triks er for å gå ned i vekt og holde vekten, er det å gå rolig frem. Da jeg skulle ned i vekt gikk jeg gradvis ned ved å bytte til sunne matvarer. Ta det i ditt tempo!
Er det din tur nå?
Her kan du også melde deg på kurs: Trykk her
Meg til venstre… Tenker over hva jeg spiser I løpet av fire kurs gikk jeg ned 30 kilo. Det viktigste jeg har lært er å tenke over hva jeg spiser. Og så har jeg lært meg å prøve nye ting. Jeg hadde et rimelig begrenset spekter av mat før jeg begynte på Roede. Det er en av årsakene til at jeg gikk opp så mye, tror jeg. Målet mitt var å gå ned 30 kilo, jeg følte dette var et symbolsk tall. Nå som jeg har klart det ønsker jeg å gå ned bitte litt til for å komme meg under 100 kilo. Men det er ikke like viktig som de 30 første kiloene. Hvis du lurer på hva mitt viktigste triks er for å gå ned i vekt og holde vekten, er det å gå rolig frem. Da jeg skulle ned i vekt gikk jeg gradvis ned ved å bytte til sunne matvarer. Ta det i ditt tempo! Er det din tur nå? Her kan du også melde deg på kurs: Trykk her
Powered by Labrador CMS