Våre unike solskinnshistorier

Her har vi laget en oversikt over de unike historiene til noen av våre kursdeltakere. Les, og la deg inspirere!

Hvert år går 30.000 personer på kurs hos oss

Her har vi samlet et knippe av disse, som har en ekstra inspirerende historie.

– Vi er kolleger og ble lettere sammen

Det var i januar for to år siden at vi begge var enige om at vi måtte gjøre noe med vekten. Vi var begge misfornøyde med kroppene våre, og meldte oss på kurs. Les om reisen til Marthe og Marit her.

– Jeg kunne ikke leke med barna mine!

Jeg innså at jeg måtte gjøre noe da jeg ikke kom meg opp fra gulvet etter å ha lekt med barna mine! Les historien til Siv Anita her.

Les flere historier her

– Jeg lærte meg å kutte ut småspisingen – på nett!

Jeg har prøvd alle mulige dietter. Det ga alltid samme resultat: Jeg gikk ned litt i vekt, men så ble det for tøft, og jeg la alltid på meg igjen. Les om Agnieszka her.


– Dette er så lett, jeg skulle ha gjort det før!

For fem år siden fikk jeg brystkreft, og måtte gjennom mye tøft. Jeg hadde også en type tretthetssyndrom som tok mye krefter. Etter kreftbehandlingen føltes kroppen 20 år eldre ut enn den egentlig var. Det var da jeg bestemte meg for å ta noen grep. Les om Ann Merete her.

– Jeg ville ta bedre vare på meg selv for å hjelpe andre

Jeg slet i mange år med dårlig helse. Jeg hadde leddgikt, astma og betennelser, og var overvektig. Jeg bestemte meg for å melde meg på Grete Roede-kurs først da en nær slektning ble syk. Jeg ville være i stand til å hjelpe slektningen. Les om historien til Maj Britt her.

Powered by Labrador CMS