Vi er kolleger og ble lettere sammen

Hei! Vi heter Marthe Trevland og Marit Alfredsen, og er fra Tønsberg-området. Vi meldte oss på Grete Roede-kurs sammen, og har gått ned henholdsvis 25 og

32 kilo. 57 kilo til sammen! Vi er kolleger og har fått veldig god drahjelp av hverandre, og vi har støttet hverandre under hele prosessen.

Her har vi lyst til å fortelle litt mer om reisen vi har hatt med Grete Roede. Det var i januar for to år siden at vi begge var enige om at vi måtte gjøre noe med vekten. Vi var begge misfornøyde med kroppene våre, og meldte oss på kurs hos Vibeke Henden.

Vi er begge to helt enige om at det er lettere når man er sammen for da er det ikke så lett å gi seg, og det skal mye mer til for å kaste inn håndkleet.

Siden vi jobber sammen har det forenklet prosessen med å ta gode valg på jobben også. Vi har gått seks kurs sammen, og fortsatte på Hold Vekten-kurs. Vi har holdt vekten i nesten to år.

Oppsummerte dagen med hverandre
Vi planla også mye sammen. Og vi snakket sammen hver dag, der vi oppsummerte dagen og delte tips og oppskrifter. Vi fortalte alltid hverandre om nye matvarer vi kom over som passet inn i Roede-kosten.

Men når alt dette er sagt så var det nokså utfordrende i starten. I begynnelsen var det uvant å planlegge måltider og alltid passe på å ha de riktige matvarene i huset. Vi måtte også spise mye mer frukt og grønt enn før. Men etter hvert ble det mye enklere å følge opplegget, og nå går planleggingen mye mer på autopilot, og alt går mye lettere.

Vi spiser masse god mat, og spiser blant annet mager mat og lettprodukter, og bruker buljong i stedet for smør.

Når angrer vi ikke ett sekund på reisen vi har vært gjennom. Livet har forandret seg mye for oss begge to. Alt går mye lettere, og det å gå turer og jogge føles ikke lenger som et mareritt. Og så er det jo ekstra gøyalt at det plutselig har blitt så morsomt å kjøpe klær! Selvtilliten og selvfølelsen er tilbake.

Det var en lang vei vi skulle gå, og en av oss manglet egentlig litt motivasjon da vi skulle begynne på kurs, men ble dratt med av den andre. Det har vært en utrolig støtte at vi har vært to.

Er det din tur nå?

Her kan du også melde deg på kurs: Trykk her

Powered by Labrador CMS