Kveldstur til Grefsenkollen

Er det ikke utrolig deilig med sommer og lyse kvelder. Hvis du er som meg forsøker du å få mest mulig ut av dagene!

Jeg vil gjøre en god jobb, jeg vil trene og jeg vil henge med venner og kjæresten. På mandager har jeg lange og innholdsrike arbeidsdager – starter kl. 07:30 på min første jobb før jeg avslutter arbeidsdagen med Roede Aktiv spinning fra kl. 19:30 – 21:00. Lange dager, men UTROLIG GØY også. I går hadde jeg oppstart på spinninggruppa mi og for en utrolig herlig gjeng – må si jeg gleder meg til å følge opp disse sprekingene utover sommer og tidlig høst.

Jeg er, som sagt, opptatt av å utnytte tiden og få inn så mye som mulig av det som gjør med glad. Derfor hadde jeg avtalt treningstur med ei venninne etter spinningkurset mitt i går. Med litt syre i beina etter intervallspinning, tok jeg på ny beina fatt og syklet fra Torshov til Kjelsås. Venninnen min sto klar og ventet kl. 21:30, så her var det bare å sykle på.

TRENINGSAVTALER er jeg stor fan av, og jeg vil helst ikke melde avbud når jeg har en treningsdate.

I går gikk turen til min favoritt destinasjon – GREFSENKOLLEN

I forrige uke fant jeg en «hemmelig» sti til toppen som ga flere flotte utsiktsposter. Det er litt vanskelig å forklare hvor denne såkalte «hemmelige» stien går, men jeg skal forsøke. Jeg og venninnen min startet gåturen fra Grefsen stadion, vi gikk opp de bratte trappene før vi fulgte asfaltveien/hovedveien helt til det var igjen 1,5 km igjen til toppen. Det henger skilt på lyktestolpene så det er bare å følge med. Når vi hadde passert 1,5 km-skilte klatret vi opp en liten skråning og der fant vi den «hemmelige stien». Denne fulgte vi hele veien opp til parkeringsplassen på Grefsenkollen. Det er en grunn til at jeg kaller stien «hemmelig», den skal ikke være så lett å finne:-) Men prøv å finn den, i verste fall ender du opp med å gå litt lengre, for det er HELT UMULIG å rote seg bort.

Spent på å høre om du finner stien – del gjerne bilde på Instagram (tag meg gjerne – @telebond)

Når klokken var 22:45 var jeg omsider hjemme. Jeg skal love deg jeg la meg med en god følelse i går kveld. Kveldsturer i sommerluft er undervurdert! Ta deg en tur da vel:-)

Smil fra Kristine Kursleder

Innlegget Kveldstur til Grefsenkollen dukket først opp på Kristine Telebond.

Powered by Labrador CMS