Mine 30 – Tur på Grefsen

Med Storytel (lydbok app) på øret og Perry i bånd, tar jeg noen slite bein ut på dagens gåtur. Jeg har et mål om å klare 10 000 steg hver dag, ved siden

av trening. Selv om jeg kan være sliten etter jobb, trøtt etter middag eller rett og slett litt giddalaus, klarer jeg alltid å komme meg ut på korte eller lengre gåturer. I dag var målet å få til en tur mellom jobben min på dagtid og Roede-jobben på kveldstid. Jeg vet jo at en liten tur gjør meg gladere, mer opplagt – ja, det er rett og slett et lite energipåfyll (men jeg skal innrømme at det er ikke alltid det jeg tenker i forkant av turen).

I dag hadde jeg tid til en 30 min tur i nabolaget mitt. Ruten jeg har på Grefsen er så fin at jeg må dele den med deg. Turen byr, bokstavelig talt, på oppturer og nedturer, nydelige villaer og moderne blokker og fantastisk utsikt over Oslo.

Dette er dagens 30 min gåtur:

Bonusen på denne turen er ikke bare den nydelige utsikten over Oslo, men også at du kjenner pulsen stige litt i motbakkene. Jeg vil gjerne høre hvor du liker å legge turen, så del gjerne tips til både lange og korte gåruter. Jeg tror alle trenger inspirasjon til nye gårunder i nærområdet sitt:-)

Nydelig utsikt mellom villaene på Grefsen.
Nydelig utsikt mellom villaene på Grefsen.

God tur!

Smil fra Kristine Kursleder

Innlegget Mine 30 – Tur på Grefsen dukket først opp på Kristine Telebond.

Powered by Labrador CMS