Sniktrening på jobb!

Nå er jo sommeren her for fullt. Men for noen uker siden startet jeg markedsføring av ny kursoppstart. Da ble tiden brukt på kveldstid til å henge opp litt plakater og distribuere litt brosjyremateriell rundt i lokalmiljøet. Jeg kunne tatt sykkelen eller trikket/busset rundt…. men slik ble det ikke!

Hovedfokus var jo i grunn bare å få litt reklame ut og vise folk på Nordstrand at jeg faktisk finnes i nærmiljøet  Så da tenkte jeg at det var like greit å bruke beina der folk ferdes på tur.
Hovedfokus var jo i grunn bare å få litt reklame ut og vise folk på Nordstrand at jeg faktisk finnes i nærmiljøet Så da tenkte jeg at det var like greit å bruke beina der folk ferdes på tur.

Når det er sagt så bor jeg i et nokså kupert og flott miljø, så jeg måtte nesten benytte anledningen til en vinn-vinn-situasjon med trening som en del av markedsføringsarbeidet.

Jeg tok meg en tur rundt på Ekeberg, med sekken full av brosjyrer og Polar Loop 2 som trofast aktivitetsmåler. Det var deilig å både kunne jobbe og samle opp litt aktivitet/trening på en effektiv kveldsøkt. Og for en nydelig utsikt jeg fikk på vei ned mot Gamlebyen i Oslo!

Det ble jo i tillegg løpt en del trapper opp og ned. Jeg må innrømme at jeg var rimelig «gelé» i beina da jeg kom hjem fra denne turen. Men det var også en litt vond-/god følelse som et resultat av en god treningsøkt!

Og det som gikk ned på denne kveldsturen, går som regel også opp en annen plass.. På vei hjem ble det altså handleposer og en sliten kropp som skulle få litt mer å jobbe med! For nå skulle jeg OPP!!!

Det var bare å stå på opp bakkene selv om svetten rant i takt med en økende puls og pesende pust!

Det er altså ikke mer som skal til enn to-tre slike økter i uka, samt litt styrketrening på gulvet eller i hagen hjemme før jeg kan kalle meg veltrent. Jeg opprettholder i det minste en bra fysisk form og en god helse som jeg forhåpentligvis skal holde på resten av livet! Håper jeg møter deg i trappene på Ekeberg neste gang jeg tar meg en tur, for det gjør ingenting om jeg møter flere «sprekinger» i farta og kan smitte litt på sniktreningen.

Innlegget Sniktrening på jobb! dukket først opp på Line Gåsland.

Powered by Labrador CMS