Lykke med nytt løpebelte

Hvor mange ganger har ikke jeg parkert bilen og vært klar for tur, men ikke hatt lommer til bilnøklene? Dagens treningstøy er laget for god passform og

funksjon. Men der er ofte et problem at det ikke lenger plass noe sted til telefon, nøkler, bankkort og andre småting du har med deg.

Jeg har forsøkt flere typer drikkebelter, men synes de ofte er store og klumpete, og det har ikke vært stretch i dem, så de hopper og danser gjerne rundt midjen… Ikke særlig behagelig.

I sommer derimot har jeg endelig funnet lykken med nytt løpebelte. Dette løpebeltet fra Roede er rett og slett helt fantastisk å bruke og har vært med meg på alle turer i ferien.

Løpebeltet finner du i Roede-butikken

Sitter godt og kan tilpasses.
				
			
				
			
				
				Genialt når du skal på løtetur!
Sitter godt og kan tilpasses. Genialt når du skal på løtetur!

Det sitter som støpt rundt midjen (da det er elastisk og kan reguleres), lommen ser liten ut, men har plass til både mobil, bankkort og/eller nøkler. Den har refleks og lommen er vanntett/vannavstøtende.

En aktiv livsstil er en sunn livsstil, jeg er frelst!

Dette løpebeltet er designet for funksjon. Det løser dine oppbevaringsproblemer når du går eller løper, uten å hoppe eller gnage noe sted. Hele strikken har refleks slik at du blir godt synlig på mørke kvelder. Beltet har justerbart spenne for bedre passform og tar så liten plass at det også kan brukes under klærne for å slippe lommebok eller veske.

Ha en god treningsøkt!

Roede-kursleder og livsstilscoach
Nina Ø. Andreassen

Powered by Labrador CMS