Spis for bedre helse

Din helse nå og i fremtiden henger nøye sammen med kvaliteten på det du spiser og drikker. Hvilke valg du tar styres i stor grad av vanene dine.

I ROEDE får du kunnskap om hvordan du kan sette sammen et sunt kosthold med mat og oppskrifter som gleder både kropp og gane. Deretter hjelper vi deg med å etablere og holde på nye vaner slik at de blir varige. Nå opplever vi økt pågang av mennesker som har bestemt seg for å bruke denne spesielle tiden til å ta tak i egen helse og komme tilbake til normalen med mer overskudd og energi.

Vi har derfor økt kapasiteten på våre nettkurs. Også standardkursene er tilpasset dagens spesielle situasjon. Vi tilbyr alle våre kunder tett personlig oppfølging av en sertifisert Roede-kursleder, digitalt introduksjons- og kartleggingsprogram samt aktuelle tema-webinarer som gjennomføres mandager og onsdager.

Vi er stolte over våre 200 kursledere som i løpet av 3 uker har endret sin måte å levere kursinnholdet på. Fra fysiske møter til digitale  plattformer – til det igjen er mulig med kursmøter. Dette brenner de for, fordi det oppleves svært meningsfylt å bidra til alle som nå ønsker å ta tak i egen helse.

Slik gjennomfører vi Roede-kurs nå

Roede-kostholdet er sunt og godt for alle, også for dem du bor sammen med. Vi baserer alle våre råd og oppskrifter på Helsedirektoratets kostholdsråd.

  • Du får kursoppfølging på e-post, SMS, videochat eller telefon.
  • Du får Roede-appen som gir deg daglig kostholdsscore, måltidstips og gode oppskrifter.
  • Du får tett oppfølging fra en kursleder som hjelper deg med kostholdet og ser hvor mye du er i aktivitet, og som på bakgrunn av dette vil coache deg til sunnere vaner.
  • I tillegg får du delta på live-webinar mandager og onsdager kl. 20:30 hvor du kan stille dine spørsmål i chat til vårt ekspertpanel, uten at du selv er med på video.

Besøk oss på Roede.com eller ring 66 98 32 00.
I ROEDE HJELPER VI DEG med å etablere og holde på sunne vaner!

Powered by Labrador CMS