Bli Roede-medlem du og!

Ønsker du å endre livsstil og gå ned i vekt? Det kan Roede hjelpe deg med! Blir medlem av Roede nå, og vi hjelper deg med å lykkes med en sunn og varig livsstilsendring.

Det som skiller Roede-medlemskap fra medlemskap kun i Roede-appen, er personlig oppfølging. Et viktig suksesskriterium for veldig mange som vil ned i vekt, er å få personlig støtte og veiledning underveis. Forskingen viser det samme, at det å bli fulgt opp av en annen, gjør det lettere å lykkes med å få mye vaner som varer.

Veilederen vil følge deg fra uke til uke, vil motivere deg i din endringsprosess og vil alltid lytte til deg – og vil gi deg et tilpasset opplegg som passer deg og dine behov og ønsker.

Enten du er Roede-medlem eller app-medlem, får du full tilgang til Roede-appen

Fort eller mer gradvis ned i vekt?

I Roede har vi utviklet ulike menyer som skiller seg i mengde kalorier per dag. Basert på ditt daglige energibehov og ditt mål, velger du den menyen som passer best for deg.

Roede Balansert. Her begynner du å trene på de nye gode vanene fra dag én. Denne metoden er både familievennlig og fylt med mange gode matopplevelser og mye matglede. Her velger du selv hva du vil spise – og registrerer det i dagboken. Du kan følge Roede-oppskrifter og/eller måltidsplaner som passer for hele familien. Bruker du tallerkenmodellen og de andre verktøyene våre blir det enklere for deg. Dette er for deg som ikke liker for store endringer på en gang, men heller vil justere litt etter litt. Her kan du starte med noen endringer, etablere vanen og deretter bygge vane på vane.

Les mer om Roede Balansert her

Roede Kickstart. Dette er i utgangspunktet for deg med BMI over 30, men kan også benyttes i en kortere periode av deg som motiveres av et raskt vekttap i starten. Her spiser du i underkant av 1000 kcal per dag – i noen uker, uavhengig av hva ditt beregnede energibehov er, om du er stor eller liten, høy eller lav. Det gir et raskere vekttap, en kickstart rett og slett. Opplegget er mer rigid i starten enn Roede Balansert, og du spiser gjerne litt mer ensidig. Ikke alle kan følge et så rigid opplegg. Vi anbefaler ikke personer med hjerte- og karsykdom, spiseforstyrrelser eller andre alvorlige sykdommer å følge Roede Kickstart. Dietten bør heller ikke følges av kvinner som er gravide/ammer.

Ler mer om Kickstart her

Hvilken metode er best?

Om du er usikker hvilken metode du skal gå for, snakk med din Roede-veileder – som vil hjelpe deg med å ta et klokt valg.

Ikke glem å lytte til vår podcast – Ett Fett, som er åpent for alle!

Som Roede-medlem får du også tilgang til eksklusive foredrag og Q&A fra Roedes eksperter. Du går også full tilgang til Roede-appen, som inneholder mange nyttige og motiverende verktøy for å gå ned i vekt. Her finner du også en kostholdsdagbok, treningsfilmer og over 1500 deilige og lettlagde oppskrifter.

Hos oss kan du gå på kurs lokalt eller digitalt. Finn din Roede-veileder her!

Vi ser fram til å hilse på deg på kurs!

Her kan du lese om våre medlemmer som har lykkes i sin prosess på Roede-kurs

Powered by Labrador CMS