Et sted å dele tips og inspirasjon

Visste du at hver eneste dag blir det lagt inn mange nye innlegg i Roede-klubbens diskusjonsforum?

I forumet kan du både hente inspirasjon, dele dine gode ideer og utveksle erfaringer med andre som har gått eller går på Roede-kurs, eller som på andre måter bruker Roede-metoden og er opptatt av en sunn livsstil. I forumet strømmer det inn hilsener, råd og tips – som gjør hverdagen lettere for alle brukerne. Mange jobber sammen mot felles mål og støtter og motiverer hverandre her inne. Men her deles også smått og stort, som reisetips, musikalanmeldelser og selvfølgelig oppskrifter. Ta en titt, du også!

Her finns forum for deg som liker å dele tips om oppskrifter og matlaging, for deg som skal feire bryllup, for deg som er glad i trening, for deg som ønsker å ta vekk noen kilo – her er noe for alle!

Hvis du ikke har vært med tidligere, blir du bedt om å sette ditt visningsnavn før du begynner. Visningsnavnet gjør at du kan være anonym hvis du ønsker. For å kunne svare eller starte innlegg må du være logget inn, og du logger enkelt inn med din Grete Roede-bruker. Alle kan lese hva som skrives i forumet.

Du kan laste opp profilbilde, bakgrunnsbilde, bruke emojis, like og reagere på innlegg. Du kan dele innlegg og tråder på Facebook og du kan skrive private meldinger til andre i forumet.

Har du sett at vi har oppdatert vårt Forum? Nå funker det supert også på mobil!

Logg deg inn i Roede-klubben og bli med i samtalen du også!

Powered by Labrador CMS