Erfaren leder blir ny administrerende direktør for Roede AS

Henning Holm, en av Norges fremste treningseksperter blir ny administrerende direktør for Roede. Roede er en sterk merkevare innen helse og livsstil i Norge og har vært med på å forbedre nordmenns helse og livsstil gjennom flere tiår (48 år). Nå går vi en spennende tid i møte.

Jeg er henrykt over muligheten og ser frem mot å påvirke folkehelsen gjennom kunnskap om kosthold, trening og motivasjon. Roede er et konsept hvor det analoge møter det digitale, et sted for oss helt vanlige mennesker som vil ha hjelp og støtte til å komme i form og oppnå en trivselsvekt som vi er fornøyde med i hverdagen, sier Henning Holm.

Den nye direktøren vet hva han snakker om. Han har vært over 20 år i treningsbransjen og har gjennomført over 20 000 PT timer. Hans erfaring strekker seg fra treningskjedene SATS, EVO og utdanningsinstitusjonen Akademiet For Personlig Trening.
Rogalendingen er også en kjent profil som treningsekspert i media.
Den norske folkehelsa trenger aktører som tar utfordringen på strak arm. To tredjedeler av oss nordmenn opplever overvekt ifølge den nasjonale folkehelseundersøkelsen fra 2020. Pandemien har antakeligvis ikke gjort situasjonen noe bedre. Her er det bare å brette opp ermene og sørge for at vi i Roede kan hjelpe og støtte befolkningen med å strukturere opp hverdagen sin med tanke på aktivitet, kosthold og god livsstil. Der har Roede kompetansen og verktøyene som folk trenger, til en overkommelig pris, sier Henning med et smil, før han legger til:

– Mange ser på formen sin som en statisk greie. Men det er viktig å huske at du påvirker formen din, helsen og også vekten dersom det er et mål du har, til det bedre når du gjør gode valg over tid! Det har jeg observert og hjulpet kunder med i årevis som personlig trener. Alt er mulig, bare din egen vilje er på plass!, avslutter Holm.

Dag Sørsdahl, styreleder i Roede og konsernsjef i Aller Media, som er eier av Roede, er svært fornøyd med å få en kompetent og erfaren leder som Henning inn i rollen som leder for Roede.

– Henning er en person med mye erfaring og kompetanse innen fagområdet helse, trening og sunn livsstil, og er en motiverende og trygg leder. Vi gleder oss til samarbeidet i tiden som kommer, sier han.

Vi gleder oss til å få ny sjef!

Les også fra Treningsindustrien: Henning Holm hopper fra AFPT til Roede AS.

Hele Roede takker Lis Pedersen Strøm for 14 motiverende år ved Roede-roret og vi ønsker henne all hell og lykke med å leve ut sin drøm. Hun er et stort forbilde!

Les ogsåLis Pedersen Strøm slutter som toppsjef etter 14 år – nå blir hun masterstudent.

Powered by Labrador CMS