Gjennomføring av Roede-kurs frem til 27. april

I lys av koronaepidemien vil Roede vise samfunnsansvar ved å bidra til å begrense spredningen av COVID-19 viruset. Vi i Roede har derfor besluttet å endre måten vi gjennomfører våre lokale kurs. Vi har stanset alle lokale møter, men selve kurstilbudet holder åpent!

Vi har stanset gjennomføringen av lokale kursmøter frem til mandag 27. april. Dette gjelder både fysiske gruppekurs og alle former for fysiske 1 til 1 møter. Fra 27. april åpner vi opp for å gjennomføre 1 til 1 møter i tråd med Helsemyndighetenes retningslinjer.

Retningslinjer for gjennomføring av en-til-en møter i Roede AS

Her kan du laste ned “Retningslinjer for smittevernfaglig forsvarlig av en-til-en møter i Roede as“. Utarbeidet 20. april 2020 for gjennomføring av Roede Drop-in og En-til-en møter fra og med 27. april 2020.

Vi ser at vi har et viktig samfunnsansvar og det er viktigere enn noen gang å støtte folk i å holde fast i sunne vaner, for næringsriktig mat og sunne levevaner styrker immunforsvaret. Dette vil også ha stor betydning hvis man blir syk.

Alternativ kursgjennomføring fra 12. mars til 27. april

Vi tilbyr alle våre medlemmer og kursdeltakere som går på, eller ønsker å starte hos en lokal kursleder, full kursoppfølging gjennom 1 til 1-oppfølging.  Dette vil foregå gjennom e-post, SMS, Skype eller telefonsamtaler. I tillegg tilbyr vi ukentlig digital kursgjennomgang via webinarer gjennomført fra Roede-huset mandager og onsdager kl. 20:30. Medlemmer og kursdeltakere har også full tilgang til ukentlige temahefter (via PDF) og kursfilm.

Finn nettkurs her

 

Generelle råd til deg som har helseutfordringer eller underliggende sykdom

Lev etter Roede-metodens kosthold! Bruk gjerne kostholdsscoren aktivt. Se at du har et variert, sammensatt kosthold.

Ditt primære fokus bør være et mest mulig næringsrikt kosthold. Nå er det viktigst at det du spiser bidrar til å styrke immunforsvaret og gir deg god energi – ikke å være i energiunderskudd for å oppnå vekttap.

Hold måltidsrytmen og hverdagsrutinene om du er i karantene eller jobber hjemme. Det gode vanene er viktige for å holde humøret oppe og holde seg frisk.

Ikke tren hardt! Hold deg til WHO sine råd for bevegelse. Moderat fysisk aktivitet styrker også immunforsvaret.

Nok søvn er viktig! Dette for å opprettholde et godt immunforsvar og gir et overskudd til å være i stand til å ta de sunne valgene, være i aktivitet og trene moderat.

Slik er vårt kurstilbud uten fysisk møte

Roede-appen:

Roede-appen er et nav i kursopplevelsen. Her kan kursleder se hva du spiser og veilede deg på kostholdsscore. Det er spesielt viktig i disse tider å få opp både grønnsaks og fruktandel.

Kursleder kan følge vektutviklingen din. Du registrerer din egen vekt i Roede-appen og dere kan sammen følge vektutviklingen din her.

Kursleder kan også gi deg råd og veiledning på ditt aktivitetsnivå. Nå som hverdagen til de fleste av oss er snudd på hodet, er det store muligheter til å innarbeide nye gode aktivitetsvaner.

Intro-program:

Eget intro-program gjennomført som webinar. Fysisk intro-hefte til NYE deltakere og medlemmer sendes per post.

Din kursleder:

Kurslederen din gir deg personlig tilbakemelding på din uke. Slik holder du fast i motivasjonen, forpliktelsen, får påfyll og refleksjon over din prosess. Dette er det viktig for å holde fast i motivasjonen.

Våre kursledere gir denne personlige oppfølgingen slik det det passer best. Noen har valgt sms, noen e-post andre igjen holder messenger gruppemøter, mens andre bruker lukkede FB grupper.

Webinar:

Vi på Roede-kontoret tilbyr nå kursgjennomføring på webinar 2 ganger per uke. Mandag og onsdag kl. 20.30 gjennomføres ukens tema.

Webinar viser seg å være en utmerket kanal for å formidle kunnskap og samtidig få til en gruppefølelse fordi man kan stille spørsmål underveis. Vi får mange henvendelser fra kundene våre som er overrasket over at det som høres avansert ut, ikke er mer avansert enn å trykke på en link, se på «tv» hvor man samtidig får mulighet til å chatte / skrive kommentarer, stille eller svare på spørsmål.

Ukens kurspåfyll:

Vi har ikke endret på ukens kurspåfyll.

Du får ukens tema-hefte. Riktig nok ikke fysisk, men som pdf som du kan lese direkte på skjerm eller printe.

Du får video med ukens tema.

I ROEDE HJELPER VI DEG med å etablere og holde på sunne vaner!

Unikt for NYE Roede er Roede-appen. Her kan din kursleder se hva du loggfører av mat, hvilke matvaner du har, hvordan du beveger deg, og  på bakgrunn av dette, gi deg personlig oppfølging selv om dere ikke møtes fysisk.

I tillegg ruster vi opp nettkurs tilbudet vårt! Dette tilbudet er en en-til-en-dialog via nettet; PC, iPad eller mobil. Du får ukentlig oppfølging av sertifisert Roede-kursleder. Dette kurset inkluderer Roede-app Gull, kursbok, ukentlige temahefter og digitalt materiell.

Powered by Labrador CMS