Ledig stilling: Adm. direktør i Roede AS

Er du lidenskapelig opptatt av helse, trening, kosthold og samtidig god på forretningsutvikling og ledelse? Da er rollen som Administrerende direktør i Roede en unik mulighet for deg.

Roede AS har i flere tiår bidratt til folkehelsen og har med Aller Media AS som eier store ambisjoner for fremtiden. Selskapet står midt i en reposisjonering og ønsker å bygge en tydeligere merkevare for å møte et mer komplekst og konkurranseutsatt marked. De neste årene står Roede AS foran flere store spennende utviklingsprosjekter, som skal digitalisere selskapets kundereise, organisasjon og administrative systemer. Roede skal også opprettholde den sterke nasjonale tilstedeværelsen.

Som ny administrerende direktør skal du lede det tradisjonsrike selskapet videre i en digital verden, samtidig som et landsomfattende nettverk av kursledere blir godt ivaretatt. Du får ansvaret for et svært dedikert og engasjert team som har et bankende hjerte for Roede. Du får muligheten til å videreutvikle en sterk merkevare og hjelpe folk til en varig livsstilsendring.

Vi ser etter deg som har en entusiastisk, samlende og kommersiell lederstil og er genuint opptatt av mennesker. Du har erfaring med organisasjons- og forretningsutvikling, digitale kundereiser, har sterk markedsforståelse og erfaring med merkevarebygging. Du er en entreprenør i magen og sannsynligvis er du samfunnsengasjert, verdibasert og en person med masse energi og pågangsmot.

Hvis du motiveres av å støtte stadig flere kvinner og menn i å ta sunnere valg med glede, ser vi frem til å høre fra deg!

Stillingen rapporterer til styreleder og arbeidsstedet er i Holmengata 24, Nesbru.

For mer informasjon ta kontakt med Visindi ved Rune Hope, tlf. 450 75 000, Mads Yngve Storvik, tlf. 900 45 079 eller Raluca Rohatin, tlf. 900 72 459. Søknad sendes snarest og senest innen 13. februar 2022.

Les mer om stillingen på Finn Jobb her!

Les også saken i Budstikka her: Lis Pedersen Strøm slutter som administrerende direktør i Roede AS for å bli masterstudent.

Roede AS er et av Norges ledende selskaper innen varig vektreduksjon og sunne levevaner. Etter å ha vært markedsleder i 48 år er selskapet på vei inn i en ny tid med personlig tilpassede digitale tjenester og kursprodukter i en moderne og attraktiv innpakning. Roede AS er heleid datterselskap av Aller Media AS og holder til på Holmen i Asker. Selskapet drifter et kurskonsept som formidles av ca. 150 selvstendig næringsdrivende kursledere som dekker de fleste byer og steder i Norge.

Om Roede AS

Powered by Labrador CMS