Velkommen til vårt nye Roede-magasin

I dag er jeg stolt, for i dag lanserer vi vårt helt nye Roede-magasin – et sted for økt livsglede, inspirasjon og kunnskap. Her kan du blant annet lese om hva salt, søtt og fett gjør med hjernen vår… Og du kan lese om hvordan du kan trene viljestyrken din. Visste du for eksempel at du kan lære deg å like mindre salt i maten eller lære deg å like mindre søtt. Og da mener jeg ikke «like» fordi det er sunt.

Jeg påstår at du kan lære å foretrekke den sunne maten fordi du synes den smaker aller best og gjør deg best. Og det deilige er at hos oss er det ikke nei til noe. Vi spiser alt, vi spiser godt og det er også lov å kose seg med det mindre sunne. Vi gir deg kunnskapen! Visste du at for eksempel at enn burger ikke bare er en burger? Eller forskjellene på kalorier når vi koser oss?

Jeg brenner for at vi alle kan leve våre liv med mest mulig overskudd og energi i hverdagen og leve liv som gir mest mulig livsglede – at vi har det godt med oss selv, rett og slett. Jeg brenner for å fortelle alle dere som enten sliter med vekta, har lite energi eller har ulike livsstilsvondter at sånn behøver du ikke ha det.

Løsningen er hvordan du tar vare på deg selv, hva du spiser og hva slags livsstil du har! 100 000-vis av mennesker vil være enig med meg når jeg sier at løsningen er å leve etter vår metode. Oppleve Matglede med god Roede-mat, og leve en sunn livsstil – en Roede-livsstil.

Vi blir det vi putter i munnen hver dag og dessverre er det ikke så lett å vite HVA slags mat vi skal spise hver dag som gir energi som gir overskudd. For matvareindustrien har først og fremst vært opptatt av å selge deg mest mulig mat, altså å finne frem til de matvarene som er satt sammen på en slik måte at du spiser mer enn kroppen din trenger. Butikkene tjener ofte mer penger på produkter som ikke er sunne og markedsfører ivrig disse fremfor sunne alternativer. Du og jeg og barna våre blir taperne i møte med dette hensynsløse fokuset.

Min drøm er at alle i Norge lever etter Roede-metoden. Det vil si å spise sunn, næringsrik hverdagsmat som smaker godt, og har en aktiv hverdag med både aktivitetsglede og treningsglede – og at vi da også kan sitte i ro med god samvittighet fordi det også er en del av å ta vare på seg selv.

Nå snakker jeg ikke bare til deg som ønsker deg ned i vekt, men til alle dere der ute. Min drøm er at DU ikke skal behøve å gå på et av våre ned-i-vekt kurs, men følge vårt kosthold og vår livsstil og greie å holde vekten som er riktig for deg, og unngå overvekt. Vi har kunnskapen, vi har kompetansen og den vil jeg dele med dere.

Og til deg som ønsker deg ned i vekt. Følg oss på bloggen vår, men jeg lover deg ikke at vekten vil gå ned ved å følge oss. Det gjør den ved å gå på våre ned-i-vekt kurs som vi har over hele Norge. Da slipper du alle pulver kurer og ekstremslanking som bare fører til jojo-slanking og lav mestringsfølelse.

Grunnen til at vi fremdeles etter 40 år holder Roede-kurs er fordi det er vanskelig å gå ned i vekt alene, og så inspirerende og mye lettere når vi gjør det sammen. Her kommer en av våre 220 dyktige kursledere som følger deg tett opp inn i bildet. Her kommer gruppedynamikken inn i bildet og her kommer du inn i bildet, med din historie og dine vaner.

For det er nye vaner som må til.

Og mange tenker at det er et kjedelig budskap for de fleste av oss liker den livsstilen vi har – inntil vi har kjent effekten av den nye. Og vi er så stolte av jobben vi gjør. Vi har hjulpet så mange mennesker ned i vekt som takker oss for et nytt liv!

Og har du ikke allerede fokus på maten og helsen din så ha det nå! Følg meg, følg oss i Grete Roede på vår nye blogg. Roedemagasinet.no

Velkommen!

Powered by Labrador CMS