Vi tilrettelegger for godt smittevern på Roede-kurs

Fra og med midnatt natt til fredag 3. desember ble det innført regionale tiltak i Oslo og flere kommuner i Viken og Innlandet for å forsinke og begrense spredning av den nye virusvarianten omikron.  I tillegg kom det oppdaterte nasjonale anbefalinger.  Tiltakene har som mål å redusere antall nærkontakter i områder med forhøyet smittenivå.

Lokale kurs gjennomføres i faste grupper med god avstand og bruk av munnbind om nødvendig. Våre kursledere sørger for individuell tilrettelegging av alternative møteformer 1 til 1 og/eller video når dette er ønskelig.

Vi praktiserer 1 meter avstand, så dermed er det størrelsen på kurslokalet som avgjør hvor mange medlemmer din lokale kursleder har på sine kurs. I tillegg følges selvsagt øvrige generelle smittevernråd fra vår side.

Vi har også et godt tilbud av digitale kurs som enten gjennomføres på video via Teams eller som nettkurs med skriftlig oppfølging.

Linker til mer informasjon:

Invester i livet ditt. Begynn din reiser i dag mot en kropp og en vekt som gjør det mulig å leve livet dit slik du vil.workout in winter

Last ned våre oppdaterte retningslinjer for  Smittevern faglig forsvarlig gjennomføring av kursmøter i Roede as desember 2021

Informasjon om koronasituasjonen endrer seg raskt og kan derfor være utdatert/oppdatert.
Sjekk temasiden Koronasituasjonen for siste nytt fra regjeringen, eller Helsenorge.no for oversikt over råd og regler om koronaviruset.

The Roede to freedom

Det var aldri meningen at du skulle slitt med overvekt hele livet. At du skulle tenke på mat – alltid. At du gang på gang skulle la deg lure av søtsug og lysten på snacks. Det finnes en vei ut. Du trenger en kursleder. En som kan hjelpe deg til å få nye handlemønstre. Nye vaner. Nytt overskudd. For det handler ikke om viljestyrke, om å slutte å spise eller kose seg. Ikke om å trene manisk eller om skippertak. Det handler om små forandringer.

Hemmeligheten med Roede er personlig oppfølging

Du får din egen veileder, en du kan snakke med, som hjelper deg, og som støtter og motiverer deg. Les mer og meld deg på i dag!

Roede – Forandring som varer

Velkommen skal du være!

Powered by Labrador CMS