Lettere sagt enn gjort?

Synes du det er vanskelig å komme i gang med en sunnere livsstil? Eller kanskje enda tyngre, klare å holde på den? Mange tror at det bare handler om motivasjon og viljestyrke. I virkeligheten er riktig metode enda viktigere for å klare å holde fokus og oppnå langsiktige resultater. Det handler om bevisstgjøring av nåværende situasjon, samt refleksjon over hvor du vil og hvorfor. Først da kan du begynne å endre og trene på nye vaner – som varer.

Mange som vil endre livsstil har hørt dette: det er bare å spise mindre og trene mer. Vi vet at så enkelt er det ikke. Det er faktisk lettere sagt enn gjort.

Vanene dine vil fortsette som før om du ikke stopper opp og reflekterer

En vane er ikke en vane før du ikke tenker over den. Det er nettopp det som er kjernen i vår metode – å bygge og trene opp nye vaner som du kan leve med, og som du liker. Bare sånn kan du få til en varig livsstilsendring, enten du ønsker deg en sunnere og sterkere kropp eller mer energi og overskudd i hverdagen. Men nye vaner kommer ikke av seg selv, du trenger både motivasjon og viljestyrke. Men aller mest trenger du kunnskap og mentale verktøy som gjør at du tar de riktige valgene, også når du har lyst til alt annet.

For å endre livsstil, må du endre vane. Roede-metoden er store og små verktøy som hjelper deg å holde fokus når du ønsker en langsiktig livsstilsendring, enten det handler om en sunnere og friskere kropp eller mer energi i hverdagen.

Det er vanskelig å få til om du kun ser på vaneendringen som et ork du bare må gjennom. For en periode. Da vil du ikke lykkes over tid. Om du derimot ser deg selv frem i tid og tenker på deg selv som aktiv, en som fyller handlekurven med mye grønnsaker og en som samler familien til et fellesmåltid nesten daglig, ja da er  du et godt sted på veien. Når du trener på å være denne personen vil du etterhvert kanskje til og med kjenne på et ubehag når du går utenom den du egentlig vil være.

Vi har verktøyene og metoden som er skreddersydd for deg

Finn kurs nær deg
 
Få orden på hverdagen med vår Roede-app

Prøv vår app i 14 dager for kun kr 1,- * (*deretter kr. 99 pr. måned). Si hei til Roede-appen!
Finn kurs nær deg   Få orden på hverdagen med vår Roede-app Prøv vår app i 14 dager for kun kr 1,- * (*deretter kr. 99 pr. måned). Si hei til Roede-appen!

En sunn livsstil handler om å bygge gode vaner. Gull-medlemskap i Roede-klubben gir deg store og små verktøy for å få det til. Benytt tilbudet og meld deg inn i dag!

Hos oss får du følgende:

  • Personlig måltidsplan basert på over 1300 sunne og fristende oppskrifter
  • Daglig kostholdsscore (hvor sunt du spiser)
  • Oversikt over kosthold og trening
  • Bygget på 45 års erfaring

86 % av kursdeltagerne våre får mer overskudd etter kurs hos oss. Vi har noe for alle, velg mellom kurs i gruppe, 1 til 1, nettkurs eller videomøter. Nå har vi innført overskuddsgaranti på alle kursene våre.

ROEDE – NYE VANER SOM VARER!

Last ned Roede-appen på iOS eller Android.

Powered by Labrador CMS