Roede Drop-in-kurs

Roede Drop-in er for deg som kjenner Roede-metoden fra før og som ikke ønsker å delta på kursmøter, men som gjerne vil møte kursleder for oppfølging en gang pr uke.

På dette kurset får du personlig vektoppfølging en gang i uken. Kurset passer for deg som har gått på Roede-kurs tidligere og som ikke har tid til eller ønske om å følge et Roede Standardkurs. Hvert møte varer 10-15 minutter. De første kursmøtene må du beregne noe mer tid slik at du rekker å få god innføring i kursopplegget.

Antall kursmøter: 4 eller 8

Du får personlig veiledning, råd og tips i forhold til de mål du setter deg for riktig kosthold og økt aktivitet. Det er en fordel at du har god kjennskap til Roede-metoden.

Hvorfor velge Roede Drop-in?

Når du ikke har anledning til å være tilstede på møtene, men har behov for å møte kurslederen til samtale en gang per uke.

Drop-in gjør at du ikke behøver å la deg stoppe av at du ikke kan være tilstede på kursmøtene. På kurset møter du en kursleder som brenner for sunn livsstil og som gjerne hjelper deg i gang.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har Gull-medlemskap i kursperioden. Du får din egen side på nett hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening her gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Du har også gratis tilgang til Roede-appen i kursperioden.

Powered by Labrador CMS