Roede nettkurs

Roede-nettkurs er vår mest fleksible løsning! Du går på kurs akkurat når det passer deg.

Du trenger ikke tenke på faste ukentlige tidspunkter. Du leverer en kursrapport til en fast tid hver uke, men du jobber i ditt eget tempo – på de tidspunktene du foretrekker, fram mot innsending.

Løsningen er perfekt for alle som lever travle liv og som har mange forpliktelser.

Når du melder deg på, velger du selv ukedag, finner en tilgjengelig kursleder som matcher deg. Hun/han tilpasser oppfølging og opplegg til deg og din situasjon.

Digital veiledning for et godt kosthold og sunn livsstil

Et Roede-nettkurs er best beskrevet som en inovativ og personlig kursform på nett der du hver uke får skriftlig tilbakemeldinger  med tilpasset veiledning og egne fokuspunkter.

Du er i kontakt med kurslederen din hver uke i den perioden du har behov for og kan selv være med på å avgjøre hvor lenge du vil eller trenger oppfølging. Kursformen er både fleksibel, effektiv og populær. Ja, faktisk er det den kursformen som vokser mest.

LES MER: om hvordan Kristin Ellen lyktes på nettkurs.

Du følges tett opp slik at du når målene dine, og du vil lære blant annet om mengder, måltidssammensetninger, matens innhold, viktigheten av fysisk aktivitet, og ikke minst hvilken avgjørende betydning det mentale har å si for å lykkes. Vi deler vår hemmelige oppskrift med deg!

Ukentlig veiledning med bare deg og kursleder

Basert på informasjonen kurslederen får fra deg vil du få tilbakemelding innen 24 timer. Denne er tilpasset deg i forhold til råd og tips som passer din situasjon slik at ditt prosjekt blir mest mulig effektivt og fint for deg.

Nettkurs er en veldig personlig kursform og kursleder følger deg tett på hva som skjer i livet ditt.

Du har kursleder for deg selv og du deler ikke din historie med noen andre.

LES MER: om hvordan en av våre kursledere jobber med nettkurset!

Roede-appen og Roede-klubben Gull

Du får også full tilgang til alle verktøyene i Roede-appen. Roede-appen er et viktig verktøy i hele prosessen. Den gir deg et godt bilde på hva som er status før du begynner, underveis og etter prosjektet ditt er i mål.

Du vil også bli godt kjent med vår kostholdscore. Denne gir deg god veiledning i det daglige på hvor sunt du spiser. Her finner du over 1000 oppskrifter.

Appen kan også logge den aktiviteten du har og til sammen får du en fin oversikt over ditt energiforbruk vs ditt energiinntak. Denne informasjonen har kursleder tilgang til når du er på kurs. Det gir henne/han nyttig informasjon når hun/han skal veilede deg videre.

Dette får du på kurs hos oss

I ROEDE HJELPER VI DEG med å etablere og holde på sunne vaner!

Powered by Labrador CMS