Roede Standard

Roede Standard er vårt klassiske kurs, som gjennom årene har hjulpet mange å gå ned i vekt – og bli der. Kurset passer for deg som vil lære mer om kosthold, endre livsstil eller ønsker en sunn og motiverende vektreduksjon. Alle våre kurs baserer seg på Roede Standard.

På kurset får du en god innføring i hva Roede-metoden går ut på, kunnskap om sunt kosthold og hvor mye mat og aktiviteter du trenger for å gå ned i vekt. Du går sammen med andre som også har et mål om å gå ned i vekt, få sunne vaner og en sunn livsstil. Alle kan følge Roede Standard og kursgruppen er åpen for alle uansett alder, kjønn og ønsket vektreduksjon.

Antall kursmøter og kursbrev: 8

Personlig veiledning og fellesskap

På kurset Roede Standard får du personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid. I tillegg til oppfølging og støtte fra kurslederen din, hjelper fellesskapet i gruppen og oppmuntringen fra de andre på kurset deg til å lykkes med å gå ned i vekt på en sunn måte.

Gull-medlemskap i kursperioden
Gull-medlemskap i kursperioden

Nettkurs

Roede Standard kan du også ta som nettkurs. Du følger kurset hvor og når det passer deg fra din egen pc. Du får din egen kursleder som du rapporterer til hver uke, og som svarer deg personlig. All kommunikasjon til og fra kurslederen din skjer på din egen side i Roede-klubben.

Som kursdeltaker har du fri tilgang til Roede-klubben Gull. Du får din egen side på nettet hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening på nett gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Som Gull-medlem kan du dessuten følge din egen utvikling i kurver og tabeller.

Meld deg på et Roede-kurs her!

Powered by Labrador CMS