Jeg har forandret meg – det handlet om noe helt annet enn forfengelighet

– Vi skippet cruise i jula og dro til Thailand i stedet, for der er det ganske mye sunn mat og fryktelig mye grønnsaker, sier Knut Grothaug. Han er 14 kilo lettere enn i august.

– For meg handler dette om noe helt annet enn forfengelighet. Jeg er snart 50 år, 172 cm høy, og jeg veide 102 kilo. Da er det høy risiko for at du ikke får møte barnebarna dine noensinne.

Knut har to barn i 20 årene og er gift med Linn som gikk på Roede-kurs for 20 år siden. Linn gikk ned 20 kilo og har holdt vekten siden. – Jeg er godt kjent med tallerkenmodellen, ler Knut, problemet var jo at jeg insisterte på at det skulle være to tredjedeler kjøtt med pommes frites og bittelitt salat. Jeg mobbet folk som ikke spiste seterrømme og snappet film av meg selv som spiste friterte Donuts med sjokoladesaus. Nå går det i Drømmelett, Kesam og grønnsaker, og det verste er at jeg synes det er godt.

Knut er bandydommer og dømte senest i junior-VM for to år siden. Han forteller at det er ekstremt mye enklere å trene når du er 14 kilo lettere. – Kjøp 14 poser med mel, putt dem i sekken og prøv å løpe fem kilometer på under 30 minutter, så skjønner du det. Han mener Roede er perfekt for menn som elsker å konkurrere, og som hater å tape.

– Jeg må få 7,5 eller mer i kostholdscore i NEDiVEKT-appen hver dag, sier han, og jeg har heller ikke til hensikt å gi meg med Roede før jeg har nådd målet mitt. Det skjer i februar eller mars.

Les også: Mobbet folk som ikke spiste seterrømme.

– Nå går det i Drømmelett, Kesam og grønnsaker, og det verste er at jeg synes det er godt.
– Nå går det i Drømmelett, Kesam og grønnsaker, og det verste er at jeg synes det er godt.

Les også: Gikk ned 20 med hjelp av NEDiVEKT-appen.

Les mer om NEDiVEKT-appen og last den ned gratis her!

Vi har også forandret oss

Dagens Roede-metode handler om å bygge gode vaner som varer. Oppfølgingen er basert på den nyeste forskningen om helse, ernæring og over 50 års erfaring med hva som skal til for å få til varige endringer i forhold til vekt og sunne levevaner.

Bli Roede-medlem du også!

Vi gleder oss til å se deg!

Finn ditt kurs

Powered by Labrador CMS