Jeg har forandret meg! "Nye-Stine" har en kropp som fungerer

– Sånn jeg lever nå skal jeg leve hele livet, sier Stine Lauritsen. Det er tre år siden hun avsluttet sitt siste Roede-kurs. For ti år siden var hun 70 kilo tyngre. Da bestemte hun seg for å prøve lavkarbo. Stine raste ned 20 kilo, men så stoppet det. I stedet for å gi opp tenkte Stine at hun trengte veiledning fra noen som hadde peiling. Det endte med at hun fant et Roede-kurs på nettet og meldte seg på. Ni år senere har hun flere tusen følgere på Instagram kontoen «Minviktigstereise».

– 2010-Stine trøstespiste og var i elendig form både mentalt og fysisk, sier hun. Nye-Stine har en kropp som fungerer, tenker helse når hun velger mat, og lever et aktivt liv hvor hun gjennomfører de tingene hun har sagt hun skal gjøre. 2010-Stine likte ikke å lage mat, nye-Stine synes det er gøy.

Stine har valgt å ha PT i mange år, men nå går kontrakten snart ut. Kommer hun til å fortsette å trene på egenhånd? – Ja, for

Jeg har forandret meg og Roede-kurs har vært avgjørende for min viktigste reise!

Les også: Stine trodde hun hadde middag i tre dager timer senere var nesten alt borte.

Vi har også forandret oss

Dagens Roede-metode handler om å bygge gode vaner som varer. Oppfølgingen er basert på den nyeste forskningen om helse, ernæring og over 50 års erfaring med hva som skal til for å få til varige endringer i forhold til vekt og sunne levevaner.

Bli Roede-medlem du også!

Vi gleder oss til å se deg!

Les også: Slik jeg lever nå skal jeg leve hele livet.

Powered by Labrador CMS