– Nesten uvirkelig å se meg selv i speilet

Det siste året ser jeg tilbake på som en bølge av takknemlighet og en god porsjon stolthet. Her vil jeg skrive litt om reisen min med Roede.

La meg begynne med å si at jeg har klart å ta av 25 kilo på et halvt år. Det hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at kunne skje.

Livet er totalt forandret

En ting er kiloene som har blitt borte, men til sammen har jeg også blitt kvitt 91.5 cm på de 6 områdene som vi måler i prosessen. Det er nesten helt uvirkelig å se seg selv i speilet! Og for en energi som dette har gitt meg i hverdagen. Både fysisk og mentalt.

Jeg startet på 100 kilo da jeg meldte meg på kurs for litt over et år siden. Vekten viser nå under 70 kilo.

Det hele startet da jeg møtte en bekjent som hadde tatt noen grep med sin vekt og livsstil, og han var blitt totalt forvandlet. Dette møtet, og denne søndagskvelden ble en STOR inspirasjon. Såpass stor, at jeg dro rett hjem og meldte meg på kurs. Og da var jeg i gang. 100%.

Foto: Privat – I dag har jeg masse energi, både fysisk og mentalt. En helt ny hverdag!
Foto: Privat – I dag har jeg masse energi, både fysisk og mentalt. En helt ny hverdag!

Meld deg på kurs her! 

Trengte forpliktelsen

Jeg hadde nok aldri kommet i gang uten den forpliktelsen det innebærer å gå på kurs. Mang en gang har jeg erfart at jeg bare har skjøvet den greia der foran meg, og tenkt: En dag..

Men nå: Jeg har aldri sett meg tilbake. Hele prosessen har vært skremmende enkel. Jeg er heldig fordi motivasjonen min har vært 100% til stede hele veien. Og det er jeg veldig takknemlig og glad for. Resultatene kom så fort, og det var enormt inspirerende.

Årsaken til dette, er nok at jeg har et mye større overskudd i hverdagen, så den fysiske aktiviteten ligger på et høyere nivå enn tidligere.

Så mye mat kan du spise på en dag på Roede Kickstart, som er 1000 kcal/daglig.
Så mye mat kan du spise på en dag på Roede Kickstart, som er 1000 kcal/daglig.

Jeg valgte Roede kickstart. Jeg spiste 1000 kcal per dag i en periode, til jeg i utgangspunktet hadde nådd målet mitt. Det var helt overkommelig å leve på, med valg av de rette tingene å spise. Jeg satte meg også et mål å gå 10.000 skritt daglig.

Få oppfølging fra Roede nå!

Det siste halve året har jeg brukt på å «spise meg opp» til et normalt kaloriinntak, samt stabilisere vekten, og lever nå på 2000 kcal daglig. I denne siste prosessen har jeg faktisk gått ned ytterligere 5 kilo.

Jeg vil rette en stor takk til Kari for at hun alltid har vært tilgjengelig, og villig delt av din kunnskap. Hun har et hjerte av gull!

Appen blir med meg videre

NEDiVEKT-appen har vært et enormt bra verktøy for meg, som har guidet meg gjennom hverdagen, og gitt meg full oversikt over hva jeg får i meg av næring. Den kommer jeg til å fortsette å bruke tiden fremover.

Å nå målet er nærmere enn du tror, og er godt innenfor rekkevidde. – Det har jeg gledelig erfart. GO FOR IT!

Jeg har følt meg så trygg og ivaretatt av Roede-veileder Kari Bryn Schreier. Jeg har fulgt hennes råd, og har hatt tillit til at hun sitter med stor kunnskap på dette feltet. Det har gitt enorme resultater både når det gjelder vektreduksjon og livsstilsendring.

Livet mitt nå, kort oppsummert: Jeg har en helt ny hverdag, og en helt ny kaloripott å ta av. Jeg tar fornuftige valg, hver dag. Jeg har masse energi, både fysisk og mentalt. Så veien videre skal gå bra!

Helt til slutt, til deg som står i startgropa og vurderer å ta grep når det gjelder vektreduksjon og en sunnere livsstil:

– Line M. Christiansen, 49 år, Stavern

Powered by Labrador CMS