Går du på vektreduserende medisin? 

Grete Roede har nå lansert konseptet "Mat for vektmedisin". Forskning viser at vektreduserende medisin i kombinasjon med livsstilsendring, er den sikreste og mest effektive behandlingen for varig vektreduksjon.

Slankemedisin blir stadig mer populært blant overvektige nordmenn. Medisinen er ment å lette vekttap, men kan imidlertid ikke erstatte livsstilsendring. 

De viktigste tiltakene for å gå ned i vekt vil alltid være å redusere kaloriinntaket i kosten og øke aktivitetsnivået. Vektreduserende medisiner kan være et godt supplement.

Går man på vektreduserende medisin og ønsker å ha kontroll på vekten resten av livet, må man med andre ord gjøre endringer i kostholdet. Dette gjelder både hva man spiser og hvor store porsjoner man inntar. De fleste må også endre på aktivitetsvanene sine, samt gjøre endringer på det mentale plan. 

De fleste som går på vektmedisin må gjøre alle disse endringene på egen hånd, fordi det ikke finnes et opplegg som kombinerer alt dette. 

Les om Ragnhilds historie: Vekten går ikke ned av seg selv når du bruker medikamenter

Grete Roede lanserer «Mat for vektmedisin»

Men nå har Grete Roede lansert konseptet "Mat for vektmedisin". Her vil personer som går på vektmedisin få personlig oppfølging, og lære seg å spise på en smart og god måte, selv om appetitten er dårlig. De vil få hjelp med å innarbeide sunne spisevaner og smarte måltider som fungerer med medisinens potensielle bivirkninger. Motivasjon og mestring er også sentral i denne oppfølgingen.

MELD DEG PÅ HER!

Den individuelle oppfølgingen man får under "mat for vektmedisin" skjer ukentlig - digitalt eller i fysisk møte, med en fast, sertifisert veileder. Man står fritt til å velge individuelle møter eller å være del av en gruppe med andre som bruker vektmedisin.

10 Grete Roede-veiledere har fått spesialopplæring!

Når man går på vektmedisin - og ikke har samme sultfølelse som før, kan det være smart å lære seg å leve den livsstilen man må ha for å få kontroll på vekten resten av livet. Garantien for å lykkes med en varig vektreduksjon, ligger i personlig oppfølging over tid. 

«Mat for vektmedisin» er utviklet av de mest erfarne veilederne i Grete Roede-systemet. Sammen med personer som bruker vektmedisin, har de utformet konseptet og sertifiseringen som hjelper de som bruker vektmedisin i sin vektprosess.

Gå inn på Roede.com for påmelding.Powered by Labrador CMS