Brukte appen for å gå ned i vekt

Line Christine Kallerud fra Oslo er blant mange som har brukt vår app for å endre livsstil, gå ned i vekt og få nye vaner som varer. Selv er hun en travel to-barns mamma som lever et hektisk liv. Men til tross for hennes travle liv, klarte hun å endre livsstilen kun ved bruk av en app. Line gikk ned 10 kilo.

Hun mener det er fullt mulig å endre livsstil og gå ned i vekt selv i en travel hverdag.

Line mener det er tre grunner til at hun gikk ned i vekt ved bruk av appen.

De tre viktigste elementene i appen

Det første elementet handler selvsagt om å få oversikt over hvor mange kalorier man spiser. En av de første gangene hun brukte appen, trodde hun at hun hadde spist sunt hele dagen. Men etter å ha lagt inn alle måltider, oppdaget hun at hun lå en god del kalorier over det som var anbefalt for henne. Appen var et nyttig og viktig hjelpemiddel for henne for å lære seg å spise akkurat passe mengder mar.

I tillegg har appen hjulpet Line med å holde styr på vekten, og gitt henne tilgang til en rekke oppskrifter, som hun syns det har vært nyttig å ha elektronisk tilgang til. På den måten har hun sørget for å gi kroppen akkurat den maten og den næringen den trenger.

Line har gått ned 10 kilo bare ved å bruke en app

– Alle burde hatt en Roede-app!

Line har også satt pris på de ulike “scorene” man får i appen, og trekker spesielt fram kostholdsscore. Dette er en score som gis fra dag til dag, som gir en karakter fra 1-10 på dagens kosthold. Man får også en ukesoppsummering, som viser hele uken i ett. Man får en tilbakemelding både på kaloriinntaket, sammensetningen av kostholdet når det gjelder inntak av viktige næringsstoffer som frukt, grønnsaker, kalsium og fiber. Og så blir man “straffet” hvis man inntar for lite av dette, og/eller inntar for mye salt, sukker og fett.

Poengsystemet har gitt Line både kunnskap, motivasjon og resultater, og nå får hun stort sett en score mellom 7-10 (hos Roede sier man at alt over 7 er bra nok!).

Trening i appen

I tillegg til å følge med på kostholdet i appen, har Line også registrert all fysisk aktivitet. Dette har også gitt både motivasjon og resultater.

Hun bruker jevnlig treningsfilmene som ligger i appen, og syns det har vært motiverende å følge med på hvor mange skritt hun har gått hver dag.

– Appen har vært et utrolig viktig verktøy og hjelpemiddel for meg som har ønsket å endre livsstil, men som har hatt det for travelt til å delta på kurs. Jeg anbefaler den på det sterkeste!

Powered by Labrador CMS