Luke 17 – Bulgarsk utfall

Jeg håper dere alle fikk til gårsdagens øvelse Pull-ups/Roing og kjenner det litt i rygg/armer i dag?

Dagens øvelse er: BULGARSK UTFALL!

Dette tror jeg må være min «favoritt-øvelse» selv om den er krevende. Jeg falt på sykkel for noen år siden og skadet muskelen i låret mitt. Da ble denne øvelsen utfordrende, men jeg savnet den såpass mye at jeg trente meg litt og litt opp for å kunne mestre den igjen. Det var en stor prestasjon å da igjen klare denne, for her får du virkelig jobbet med rumpe og lårene på begge sider.

Stå på ett ben med knær og tær pekende rett frem. Sett en stol ca 1 meter bak deg og plasser motsatt ben på stolen. Gjør en knebøy og vær påpasselig med å holde kne over tå under hele øvelsen for å ikke overbelaste kneet.

Press kroppen ned og opp for å gjennomføre en repetisjon. Dette skal gjentas i sett på 10 repetisjoner (hvertfall så mange du klarer) da på begge bein. Det skal være som før 3×10 repetisjoner på begge bein.

Dersom du syntes det er krevende med denne øvelsen, så gjør du øvelsen vi hadde i luke 10 – Gående utfall. Men om du syntes dette er lett så legger du bare på litt tyngde i armene i form av frivekter eller bøker etc for å få mer å jobbe med.

Husk å enten kommentere under innlegget her med “gjennomført” når du har gjennomført øvelsen, legg en kommentar “gjennomført” på Facebook under linken eller tag et bildet på Instagram med #styrkekalender #roede og @linephoto for å være med i trekningen av dagens lodd til hovedpremien som trekkes på juleaften!!

Lykke til folkens!

Innlegget Luke 17 – Bulgarsk utfall dukket først opp på Line Gåsland.

Powered by Labrador CMS