Luke 6 – Omvendt rygghev

Jeg håper dere alle fikk til gårsdagens øvelse KNEBØY og kjenner det litt i baken i dag? Ble det noen knebøy i kø??

Dagens øvelse er: OMVENDT RYGGHEV!

Denne øvelsen snappet jeg opp på et tv-program i fjor og syntes det er en veldig god øvelse som kan gjøres alle steder hvor du finner en benk, et bord eller høyere stein.! Øvelsen får deg til å trene både midtre rygg, rumpe og bakside lår! Og denne er morsom å gjøre som en annerledes og litt «ny» øvelse for mange!

Ligg på magen med hoftekanten inne på bordet eller benken. Strekk begge beina bakover til de er i forlengelse med resten av kroppen.

Bruk gjerne kjøkkenbordet slik jeg gjør Senk ned beina igjen og gjenta 10 ganger! Husk at denne øvelsen også skal gjøres i 3 ganger 10 repitisjoner i løpet av dagen!

Du kan også ta et og et bein her dersom du syntes det er vanskelig å løfte begge beina.

Det er også enklere om du lar det ene beinet hvile i bakken, og da kun ta et ben av gangen. Vil du gjøre det vanskeligere kan du be noen om å dytte litt motstand på beina dine. Det er greit å bruke samarbeidspratnere på alle øvelsene mine, men de kan også fint gjøres alene. Her er alle muligheter åpne, og jeg vil bare at dere skal finne og utfordre deres eget styrkenivå!

Gjenta 1 repetisjon 10 ganger, og gjør som sagt tilsammen et sett på 3×10 repitisjoner.

Husk å enten kommentere under innlegget her med “gjennomført” når du har gjennomført øvelsen, legg en kommentar “gjennomført” på Facebook under linken eller tag et bildet på Instagram med #styrkekalender #roede og @linephoto for å være med i trekningen av dagens lodd til hovedpremien som trekkes på juleaften!!

Lykke til folkens!

Innlegget Luke 6 – Omvendt rygghev dukket først opp på Line Gåsland.

Powered by Labrador CMS